WON!!!!

Het is nog niet vaak gebeurd dat ik in de prijzen viel. Toch niet als het gaat om het winnen van wedstrijden, loterijen en dergelijke. (Wat mijn leven betreft vind ik dat ik behoorlijk in de prijzen ben gevallen. Maar daar wil ik het vandaag niet over hebben.)

Kort geleden echter was ik bij de gelukkigen. Ik deed mee aan een wedstrijd op de blog van Isabelle, The Picnicguest.com, en ongelofelijk maar waar….Ik WON!!!!

Isabelle werkte voor deze wedstrijd samen met Carrefour. Ze bereidde enkele verrukkelijke maaltijden die pasten bij de door Benoit Couderé uitgekozen wijnen. Ga zeker eens kijken op haar blog. Je vindt er zonder twijfel inspiratie voor de komende feesten…Wat denk je van 

  • Tartaar van krab met basilicum en tomaat
  • Gerookte eendenborst met mango en koriander
  • Saltimbocca van kabeljauw.
  • Panna cotta met honingsaus.

Geef toe, klinkt heerlijk. En de bijpassende wijnen werden mij toegezonden!!! Omdat ik de wedstrijd won!!!

Super leuk!!! Merci Isabelle@ thepicnicguest.com, en merci Carrefour!!!!

Myriam

11 gedachten over “WON!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s