Bubbles talk.

orca-image-1482930975941-jpg_1482930976093

 

Ga op deze winderige herfstnamiddag gezellig met mij op de bank zitten. Neem je kopje thee, koffie mag ook natuurlijk, dan kunnen we een beetje kletsen.

Hoe mijn leven er nu uitziet? Dat vertel ik je graag 🙂

Ik woon nog steeds in het centrum van Gent, in het veredelde studentenkot dat niet groter is dan een buitenmaatse schoenendoos. Wat meer is, ik woon er nog steeds graag! Het is klein, maar gezellig, en voorzien van de meeste dingen die een mens nodig heeft. Er is warm en koud stromend water, een bad met douchefunctie, een keukentje met koffiezet, fornuis en microgolf, er staat een bed, en een zetel, en als we een beetje schuiven kunnen we met zijn vijven aan de ronde tafel zitten. Elke dag ben ik dankbaar voor dat warme water, voor de verse koffie en het warme bed, voor het dak boven mijn hoofd, de elektriciteit en wat al meer. Want echt, zo vanzelfsprekend is dat allemaal niet!!!

Sedert april woon ik hier niet meer alleen,  Lief is bij mij ingetrokken 🙂 Nu woon ik hier nog liever. De meeste mensen  bekijken me een beetje meewarig als ik dit vertel: écht? Jullie wonen samen op die kleine oppervlakte? Dat moet toch héél moeilijk zijn? Euh, neen dat is het niet.  Het is gewoon fijn.

Mis ik dan niets in dit piepkleine stulpje? Jawel hoor, zeker wel! Ik mis een oven, en meer plaats in de keuken, zodat koken weer een écht plezier kan zijn. Ik mis een wasmachine en een droogkast, zodat ik niet meer naar de wasserij hoef om de zoveel tijd. Ik mis een balkon of een klein tuintje. Ik mis plaats om kinderen, familie en vrienden (vaker) te kunnen ontvangen.

Maar…. dat komt helemaal goed. En wel in de loop van 2018. Want lief en ik hebben een appartement gekocht!! We zochten iets nieuws, rustig gelegen maar toch dicht bij Gent, groot genoeg om de kinderen voor een tijdje te kunnen herbergen als ze dat willen. We dachten dat het een onmogelijke opdracht zou zijn. Niet!!! We vonden een appartement op de eerste verdieping, niet groot maar ook niet klein, nog in aanbouw, en subliem gelegen. Weer iets om dankbaar voor te zijn!!!

Momenteel is de aannemer bezig aan de eerste verdieping, ons verdiep dus. SPANNEND!!!

IMG_20171008_180048.jpg
Een fotootje van de werf, toen was er nog geen sprake van het eerste verdiep.. Nu wel…

Binnenkort geef ik je een update over mijn job en gezondheid. Toi toi bubbel/blogvolger, geniet van je weekend.

©Myriam

17 gedachten over “Bubbles talk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s