An unexpected gift…

IMG_20171014_142110.jpg

Zaterdag, 14 oktober. De lucht is hemelsblauw, de zon schijnt als om te zeggen: voel me, zie me, omarm me….binnenkort ben je me weer kwijt voor een tijd.

We rijden richting kust, zonder file. Dat kan, als Groede je eindbestemming is. 😉

In Nederland is de kust nog kust. Geen spuuglelijke flatgebouwen in alle maten en ontwerpen. Alleen zee, strand, duinen, hier en daar een stemmig zeepaviljoen waar de inwendige mens kan versterkt worden.

Vele tientallen jaren geleden, toen ik voor het eerst hier neerstreek, was ik er van overtuigd dat deze pareltjes snel ontdekt zouden worden. Dat ze zouden platgewalst worden door hordes toeristen. Ik had het fout, gelukkig!!!! Blijkbaar gaat de Belg liever naar de eigen kust. Héél goed, vind ik. Zo genieten wij van de rust en de ongereptheid 😁

Een onverwacht geschenk, absoluut!!

Merci 🙂

© Myriam

 

19 gedachten over “An unexpected gift…

  1. Wauw, prachtig, nu ben ik nooit aan de Belgische kust geweest, maar ik heb een idee, naar aanleiding van wat ik op tv gezien heb door de jaren heen 😉 Hier was gisteren onstabiel qua zon, nu meer stabiel eindelijk, en wat ben ik aan het doen? Poetsen, hahahaha En ja, dat moet nu, want ik word iebelig en kriebelig 😉 You know the feeling, maar ik doe het slow en geniet van mijn balkon en al het licht wat binnen komt en een stof vrij huisje 😀

    X

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s