Wat denken jullie?

typen

 

Goh, wat kriebelt het!!

De toetsen onder mijn vingers, ik tik en elke tik zendt een schokje van herkenning naar mijn hersencellen. Ik tik heb tik dit tik zo tik gemist tik. Tikkerdetikkerdetik. 🙂

Zal ik herbeginnen met deze blog? Zal ik hem eerst aanpassen en dan herbeginnen? Zal ik een andere blog beginnen? Ik weet het nog niet. Maar ik weet wel dat ik dit zo heb gemist, en dat tijdsgebrek geen excuus is om te doen wat je zo graag doet.

Hoeveel keer per week zal ik bloggen? Waarover zal ik bloggen? Wat een hoop vragen tik ik hier neer. Eén ding is zeker: ik begin er weer aan. Waar, wanneer en hoe: dat horen of zien jullie verder wel.

Ik voel me zo’n beetje als die muzikanten die een afscheidstournee geven en dan na luttele tijd terug op de planken staan 🙂 Ach ja, als zij mogen, waarom ik niet?

Tot gauw, bubbels

Myriam

35 gedachten over “Wat denken jullie?

 1. Ik denk dat je gewoon moet voortdoen waar je gebleven was. Je blog is jouw ding, jij bepaalt wanneer je even geen zin meer hebt en wanneer je weer verder doet. We lezen je graag, dus mij maakt het niet uit waar je over schrijft, je doet dat sowieso goed!

  Liked by 3 people

 2. Moh, kijk nu eens wie er terug is! Welcome back! Jezelf je plezier niet weer direct ontnemen door jezelf te veel vragen te stellen hoor. Gewoon op het gevoel afgaan en dat komt goed. Ik weet dat je dat weet 😉

  Liked by 2 people

 3. Zeker herkenbaar! Uitkijken naar het schrijven en foto’s selecteren en ideeën die overal naar buiten bubbelen. Omdat ik door mijn werk maar max. 1 keer per week kan bloggen, voel ik me elk weekend zo! Reikhalzend uitkijken naar en … GO!

  Liked by 1 persoon

 4. Tik erop los, alleen dat nieuwe blog dan starten snap ik nooit zo, ken er een aantal die dat om de haverklap ook doen, die verliezen mij op den duur omdat ik gek wordt van de aanpassingen, hahaha Maar dat ben ik.

  Welkom terug op blog!

  X

  Liked by 1 persoon

 5. Ik zag de like op mijn blog en dacht “hoera, she is back! ” 🙂
  Zet je weer op mijn wekelijkse lees-lijst..dus tot gauw!\
  XxX
  en ontzettend drukke zomer achter de rug, maar ben ons uitstapje niet vergeten 😉

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s