Goodbye.

 

Lieve blogvolgers, met dit lied neem ik afscheid van jullie en van dit blog.

Ik heb met plezier geschreven, en ik heb vele van jullie blogs gevolgd, ook met plezier.

Maar nu is de tijd gekomen om te gaan 😉

Ik heb er geen zin meer in. Het schrijven op dit blog kost me telkens meer moeite, ook het lezen gaat minder en minder vlot. Dus ik neem afscheid. Het ga jullie allemaal goed. Wie me echt nog eens wil horen heeft mijn email adres zonder twijfel.

Een warme virtuele knuffel.

Myriam

83 gedachten over “Goodbye.

  1. Het was altijd heerlijk jouw bijdragen te lezen, Myriam! Ik denk met genoegen terug aan onze ontmoeting in Gent, een paar dagen voor die diagnose en ik hoop nog eens de gelegenheid te krijgen met jou bij te praten en een paar terrasjes te doen. Het ga je goed, ik vergeet je niet! xxx

   Liked by 1 persoon

 1. Toch jammer, ik ben geen trouwe volger maar je schrijft anders wel vlot. Never say never again! Groetjes van een oud klasgenote uit een ver middelbareschoolverleden 😛

  Liked by 1 persoon

 2. Er komt altijd wel weer een nieuwe blog-lente. Dat de schrijfkriebels de kop weer opsteken zoals de krokussen en de narcissen. En dan vinden je wel weer want wie houdt er nu niet van de lente? Geniet van al het andere wat je vast tegenkomt op je pad.

  Liked by 1 persoon

 3. Begrijp je. Toch jammer. Je had best wel iets speciaal te bieden. Er gaan je velen missen. Het gaat je goed, Myriam! Wie weet laait ooit de passie terug op.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik snap je, ik bedoel, na web-log ben ik er ook maar 3 jaar uit geweest, wie weet komt het wel weer terug, en wie weet ook niet!

  het ga je goed Myriam, missen zal ik je wel, maar ik merkte het al, dat je minder ging posten 😉

  X

  Liked by 1 persoon

 5. Dappere keuze ! Mocht het ooit weer gaan kriebelen, dan weet ik zeker dat er dan weer een warm welkom terug voor je is.
  Voor nu, geniet van alle het moois wat vast en zeker op je pad gaat komen!
  Alle liefs, Patty
  ps…we gaan wel dat uitstapje nog doen hoor, ok?!?!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s