Trump-liciously.

Kijk, ik denk dat dit een hoax is. Het is niet écht weet je wel. We bevinden ons collectief in een virtuele wereld, een mindfucking game. Het is een soort komedie, met een donker randje. Neen, het is een tragikomedie. Yep. Zo is het.

Onze virtual reality wordt life gevolgd op enorme schermen door de aliens van het héle melkwegstelsel en vér daarbuiten. Zoiets als de Hunger Games maar dan voor extra terrestrials. Smullen doen ze. Ze lachen zich het oranje apelazarus.

Trump is niet écht president van de Verenigde Staten geworden. Er werd niet écht een inreisverbod voor inwoners van zeven verschillende landen uitgevaardigd.

Het is allemaal één grote kluwen alternative facts.

Omdat niet alleen de aliens er mogen mee lachen, maar wij ook, in afwachting van het einde van dit programma, presenteer ik jullie hier enkele héérlijke fake Trump-liciously stuff.

Enjoy and see you soon in real life, I hope

©Myriam

 

 

24 gedachten over “Trump-liciously.

  1. Heerlijk dat de man vorige nacht serieus op zijn bek is gegaan wat het verzet van de rechtbank op het decreet rond de beperking van het inreisvisum betreft.
    Ze mogen hem hebben. De filmpjes zijn bijzonder grappig, maar het blijft tragisch dat zo’n malloot president van de VS kan worden.

    Liked by 2 people

  2. Als ik naar het nieuws kijk denk ik soms echt: “ik droom, dit kan niet waar zijn” Jammer genoeg is het wel echt… Gelukkig hebben we nog leuke filmpjes, maar het blijft triest…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s