A not-quite-bubbling day

combiboilersleeds
Picture from combiboilersleeds.com

De voorbije nacht was enkel het begin. In slaap proberen vallen door achtereenvolgens:

 • Gingerlove rustgevende thee: brengt noch rust noch iets anders teweeg.
 • ASMR 🙂 Voor meer info lees de blog van Marion. Ik moet toegeven dat de video met geluiden allerhande een weldadig gevoel veroorzaakt in mijn hersentjes, maar slaperig werden ze er jammer genoeg niet van.
 • Het geluid van de oceaangolven.
 • Tig keer opstaan om te plassen en een glaasje water te drinken.
 • Uiteindelijk opstaan, een glas melk met honing opwarmen en uitdrinken, en een hoofdstuk lezen in het boek van Griet Op de Beeck.
 • En dan toch  in slaap vallen.

Niet zo’n fijne nacht, al slaap ik wel goed eens ik in slaap ben gevallen.

De dag bracht géén beterschap.

Nietsvermoedend stapte ik in mijn wagentje richting Carrefour, om wat boodschappen te halen voor oma, die in de winter niet zo graag buiten komt.

Onderweg springt er plots een verklikkerlichtje aan. Eentje dat ik al eerder zag. Het zal toch niet waar zijn? O toch wel. De bandenspanning is weer van slag. Bij het uitstappen zie ik meteen waar het probleem zich lokaliseert. Rechterachterband loopt leeg. Niet in die mate dat ik er nergens meer mee geraak, maar toch moet er ingegrepen worden. Ik haal mijn boodschappen, en besluit meteen naar de garage te rijden waar ik Blancheken alweer een klein jaar geleden kocht. Dé grootste Citroën garage van Gent. Welnu, ik zal je iets verklappen. Ze bestaat niet meer. Onwetend parkeer ik mijn autootje langs de kant en wil ik de garage instappen. Ik zie dat er werken bezig zijn maar ik denk nog: onderhoudswerkzaamheden waarschijnlijk. Eén van de werkmannen helpt me verder. De garage is al vier maanden geleden gesloten, definitief. Ik zoek best op Internet waar ik nu terecht kan met mijn wagentje.  Wat sympathiek dat de klanten niet op de hoogte werden gebracht van deze stopzetting.

Ik besluit het er op te wagen en tot aan de garage te rijden waar ik vroeger ging. Die ligt vlak bij mijn moeder, maar niet vlakbij mijn huidige woonplaats. Maar bon. Ik raak er en zal er geholpen worden ook.

Met oma’s autootje rijd ik naar het gemeentehuis om oma’s nieuwe identiteitskaart af te halen. Mét oude kaart, mét volmacht, maar zonder pin en puk. Dus terug naar oma. Pin en puk gezocht. Gevonden. Terug naar het gemeentehuis. Pin en puk blijken oude pin en puk te zijn. Het moeten de nieuwste pin en puk zijn. Aaaaaaaaaarrrrrgh.

Terug naar oma, maar ik besluit de ID kaart een volgende  keer op te halen. Het is even genoeg geweest. Ik ga naar huis, mediteren.

Nog maar net mijn koptelefoon opgezet, of ik krijg telefoon. De garagist. Ja, mevrouw, uw rechtervoorband staat ook lek. Het is duidelijk dat er met een scherp voorwerp een paar gaatjes in geprikt zijn. De banden moeten gevulcaniseerd worden. Dat zal wat meer tijd in beslag nemen dan gewoon het plaatsen van een nieuwe band. Aaaaaaaaaarrrrrrrrgh.

Ik denk dat ik maar eens ga slapen, en hopen dat een nieuwe dag ook een fijnere dag zal zijn. LOL

Cheerio bubbles.

©Myriam

31 gedachten over “A not-quite-bubbling day

 1. Een ongeluk komt nooit alleen, wordt wel eens gezegd. Al wil ik vandalenstreken nu niet meteen onder ongelukjes rangschikken. Ik hoop van harte dat de dader (m/v) een week of vier niet naar het toilet kan.

  Liked by 1 persoon

 2. heel stiekem… (ik lach niet Myriam echt niet), wat erg, echt inderdaad Murphy. En zo op rij zeg nu zelf, ik hoop dat je goed slaapt, ik weet niet of jij er gevoelig voor bent, maar morgen midden op de dag is het volle maan, lees er heel veel op Fb die slapeloos of half om half de nacht doorhalen nu.

  Ik wens jou een zeer goede nachtrust toe, dat je maar heerlijk mag slapen!

  X

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s