#bubbleofgratitude


In een rappeken, omdat ik elke dag iets wil posten waar ik dankbaar om ben. Doe gerust mee, met #bubbleofgratitude, want gedeelde pret is dubbele pret of zoiets😁

Vandaag, 5/4/2017, had ik een heerlijk uitje. Ik werd door mijn vriendin getrakteerd op een sauna beurt bij L’eau de l’eau in Lochristi. Meer daarover later. Maar dat uitje was iets waar ik héél erg dankbaar om was. 

Hoop dat jullie ook een fijne dag hadden 

Myriam

8 gedachten over “#bubbleofgratitude

  1. Er is een periode geweest dat ik regelmatig naar de sauna ging. Ik maakte er dan een hele dag van: we kwamen ’s middags aan en gingen tegen sluitingstijd rond den 11en weer door. Je kon daar ook eten en ik had een boek bij en ik vond dat heerlijke dagen. Ik ging daar naartoe met mijn toenmalige partner. Maar zonder auto geraak ik daar niet. Ik heb geen auto en daar heb ik zeer bewust voor gekozen en ik mis dat niet. Behalve om naar de sauna te gaan dus 🙂 . Er rijdt daar namelijk geen openbaar vervoer en met de fiets zie ik dat echt niet zitten. Ik ga toch echt eens een keertje met de taxi gaan denk ik, want dat is toch echt wel heerlijk, zo’n heel dagje…. En door het niet hebben van een auto zou een taxi er wel eens een keertje af moeten kunnen hé.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s