Struggle for passion part 2.

Afbeeldingsresultaat voor champaign
Picture from chaos wallpapers.com

Hoe gek kan het toch lopen? Gisteren kreeg ik een reactie van een nieuwe blogvolger, Wannderful, op een blogpost die ik meer dan een jaar geleden postte: Struggle for passion.

Hier kopieer ik even haar reactie op die blogpost.

Wauw, hoe knap van je! Ik lees dit nu pas en hoop dat je ondertussen op die weg bent kunnen verdergaan. Fantastisch veel succes gewenst!

Ik besloot de betreffende blogpost nog eens aandachtig te lezen en daar werd ik plots een jaar terug gekatapulteerd in de tijd.

Op het moment dat ik dat artikel schreef, dacht ik dat scheiden moeilijk was, maar dat het geen drama hoefde te zijn. Naïef, waarschijnlijk. Wishful thinking, zeker.

De situatie ontwikkelde zich zodanig dat de plannen voor een eigen zaakje werden opgeborgen. Diep weggestopt onder lagen verdriet, schuldgevoel, gemis en de noodzaak om in mijn levensonderhoud te voorzien.

Ondertussen ook genietend van de nieuwe mensen (Vriend 🙂 ) en dingen op mijn levenspad.

Zoveel tegenstrijdige gevoelens, er was geen plaats voor iets anders.

Maar vergeten werden de plannen nooit helemaal, en met het herlezen van deze blogpost werd ik helemaal wakker geschud uit mijn lethargie.

Ik ga er voor. Gepassioneerd. De enige manier.

©Myriam

 

26 gedachten over “Struggle for passion part 2.

 1. Hoi Myriam,

  Wat een professionele website! ik ben pas in oktober begonnen dus nog een groentje hier! Van jou kan ik nog veel leren! Have a nice night! Bedankt voor het lezen van mijn blog! Eric

  Liked by 1 persoon

 2. Fijn dat je passie weer ontwaakt is. Alles gebeurd met een reden: een jaar geleden was je er gewoon niet klaar voor 😉 Kijk al uit naar je nieuwe avontuur, tenminste; dat mogen we toch meebeleven hier op jouw blog he!
  XxX

  Liked by 1 persoon

 3. In een jaar tijd kan er heel veel gebeuren, wat goed dat je die reactie nu kreeg om zelf terug te kunnen kijken, ik wens je hele fijne dagen toe Myriam, ennuh nog even, denk ik, dan ben ik er weer volledig, naar ik hoop, hahaha

  X

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s