The London Experience: part Two

Met de Oystercard op zak stonden we een goed uur later in het Saint Pancrasstation in Londen. Jaja, je leest het goed, dankzij het niet bestaande winteruur in Groot Brittanie winnen wij Belgen een uurtje tijd op onze tocht van Belgïe over het Kanaal.

Saint Pancrasstation. De naam alleen. Onmiddellijk in het hart van deze unieke stad gelegen. Groot, enorm, zoals alles hier groot en enorm is. Afbeeldingsresultaat voor saint pancras station

Vanuit het station namen we onmiddellijk de metro naar ons hotel. A ja, die Oystercard hadden we nu, die wilden we zo efficient mogelijk gebruiken natuurlijk.

Het hotel dat we reserveerden via Booking.com is een nieuw hotel(2014) van een Duitse keten: Motel One Hotels. Deze keten heeft voornamelijk hotels in Duitsland zelf, maar breidt nu ook uit in de rest van Europa. De Deutsche grundlichkeit die ik zo apprecieer, zeker als het gaat om  hotelaccomodaties, is hier prominent aanwezigheid. Ordnung und reinheit muss sein. I love it. Motel one London Tower Hill is gelegen vlakbij de Tower of London, in Minories, metro station Aldgate.

Gerelateerde afbeelding

Ik kan alleen maar zeggen: het is een aanrader, dit hotel. Van zodra je binnenkomt, in de lounge, kom je in terecht in een gezellige luxe sfeer. De kleuren die gebruikt werden in de lounge en terugkomen in het hele hotel, tot in de kledij van het personeel, zijn subliem op elkaar afgestemd. Zo subliem dat ik besloten heb deze kleuren te zullen gebruiken bij de aankleding van mijn nieuwe woning. Niet dat ik die ondertussen al heb, maar bon, ik weet toch al welke kleuren ik zal gebruiken. First things first nietwaar?

One_Room_03

Lounge_01

Lounge_06

Zien jullie dat felle blauw, gecombineerd met diep donkerbruin, beige en hout? Ik ben er wég van.

De lounge is super gezellig, met als enige nadeel dat het ook de ontbijtruimte is. Er  is onvoldoende plaats voor alle hotelgasten, dus als je ’s morgens pech hebt, dan heb je helemaal geen plaats om te zitten. En moet je wachten vooraleer je kan ontbijten. Het ontbijt zelf is best lekker, er zijn broodjes, croissants en koffiekoeken, ontbijtgranen, eitjes, koffie en thee. Enfin, alles wat je zou kunnen wensen voor een degelijk continentaal ontbijt. Alleen dat gebrek aan plaats in de lounge deed ons besluiten om bij een eventueel volgend weekend geen ontbijt bij te boeken maar buiten het hotel te gaan ontbijten.

Dat was dan ook het enige minpuntje in dit hotel. Bijzonder vriendelijk hotelpersoneel, heerlijke kamers met fantastische bedden, en een luxe badkamer.

En dat alles voor een redelijke prijs in het centrum van Londen.

Ik ben helemaal fan van Motel One Hotels.

Volg me verder voor het vervolg van onze Londen trip.

Myriam

10 gedachten over “The London Experience: part Two

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s