Bubbelbabbel 2.

 

Afbeeldingsresultaat voor deliveroo gent

Het is treurig gesteld met de mensheid in het algemeen, en met mij in het bijzonder. Just kidding. Met de mensheid is het treurig gesteld, afgaande op de dagelijkse berichtgeving. Met mij is het meeste ok. Dank u wel. Op blogvlak is het iets minder, of eigenlijk helemaal niets meer. Ik blog bijna niet meer. Ik heb bergen interessante dingen waar ik over zou willen bloggen. Maar om één of andere reden mag ik niet, kan ik niet, vind ik niet de tijd en de regelmaat. Sooo ontsettend sielig toch. 😦

Ik mis het wel. Zaak is dus een nieuw elan te vinden, en een zekere structuur. Nu heb ik nog nooit een planning opgemaakt voor mijn blog, maar daar moet ik nu maar eens mee beginnen. Ik denk en denk: als ik een planning opmaak met per dag een onderwerp waar ik het over wil hebben, dan moet het wel lukken. Ik hou jullie op de hoogte. Mocht het jullie nog interesseren natuurlijk na deze alweer behoorlijk lange stilte.

Ik kijk uit mijn raam en zie een stralend blauwe hemel, een boom die in roestbruine en gele tinten is geschilderd, en studenten die af en aan lopen, de faculteit binnen waar ze dit jaar hopelijk een stukje van hun toekomst gaan realiseren.

Wist je dat ik gisteren voor het eerst samen met mijn dochter gebruik heb gemaakt van de diensten van Deliveroo? Neen, natuurlijk wisten jullie dat niet. Nu wel.

Schitterend vind ik het. Of het een goeie zaak is voor de horeca weet ik niet. Als klant is het heerlijk. Je kijkt op de website van Deliveroo, en bestudeert het restaurant aanbod. Namen zoals Lucy Chang, Jack’s burger restaurant, Sushi shop, Balls and Glory… komen voorbij. Dochterlief had zin in een hamburger, dus viel de keuze op Jack.

Je scrollt door de menukaart, klikt op het plusje naast de maaltijd van je keuze, zodat deze in je winkelmandje belandt. Contant betalen kan niet, wat me ook veiliger lijkt voor de bezorgers. Die brengen alles met de fiets!!! In een speciale warmhoudtas!! Ik betaalde vooraf met Mastercard. Je kan de stand van je bestelling volgen op internet. Minder dan een half uur na de bestelling werden de twee heerlijkste hamburgers thuis geleverd. Een fooi geven kan ook. Die kan je mee verrekenen bij de betaling of cash geven aan de fietsbode. Er komen 2,5€ transactiekosten bij je bestelling, maar daarvoor heb je dan ook het superlekkere eten van een restaurant, binnen het relaxte kader van je eigen huis. Ik heb er van genoten. Ideaal voor als je eens wat minder tijd hebt om te koken.

Ik word niet gesponsord voor deze bijdrage, ik vind het gewoon zo een leuk initiatief dat ik het jullie niet wil onthouden.

Korte bubbelbabbel, maar ik moet zo terug aan de slag.

Dag bubbel, see you soon.

Myriam

 

 

 

 

14 gedachten over “Bubbelbabbel 2.

 1. Heel erg handig ja… gelukkig in België dus ook!
  In Nederland hebben we Thuisbezorgd.nl.
  Ideaal.. je kunt kiezen uit diverse zaken, snackbar, chinees, sushi, thai, spaans, echt van alles. Bij veel zaken is de bezorging gratis als je boven de 8 euro of zo bestelt. Alleen maar goede ervaringen mee! 🙂
  Tip voor jou Narda!

  Liked by 1 persoon

 2. Ik heb hetzelfde probleem. Van alles om over te schrijven, maar het komt er niet van. Raar toch? Misschien heb je wel gelijk, moet je maar weer gewoon beginnen. Met een plannetje, of gewoon zomaar over wat je meemaakt. Jij hebt in ieder geval de kop er weer af/

  Liked by 1 persoon

 3. Damn… here in the city hebben wij nog geen Deliveroo… moet er dringend komen. Wij koken hier thuis graag en vaak, maar hebben het momenten zo druk dat we gewoon geen tijd hebben. Ik zou altijd sushi bestellen, ALTIJD, ik denk dat ik een sushiverslaving heb. Wij hebben hier wel die Just Eat-kak, maar daar staan alleen maar pita’s en pizza’s van bedenkelijk allooi tussen en ik eet bijna geen vlees en al zeker geen onverdoofd geslacht vlees. De sushi’s doen daar blijkbaar niet mee. Dierenvriend tot in de kist ik (behalve vissen en vogels, die eet ik dus wel, zijn mijn vrienden niet). En ik herken dat, met de rest van de mensheid is het triest gesteld, maar met mij gaat het nog wel 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s