Vraagje😊

Ik kreeg van een lieve blog volger te horen dat de foto’s in mijn vorige blogje niet te zien waren. Zó jammer. Hebben nog lezers hier problemen mee? Verder kreeg ik de opmerking van een andere lezer dat mijn tekst niet goed leesbaar is op de achtergrond die ik gebruik op mijn blog. Nog mensen die hier problemen mee hebben?

Bedankt voor de respons😉

Myriam

23 gedachten over “Vraagje😊

 1. Ik zie drie Sloveense foto’s. Een foto van een bedeltje en een meneer in witte jas. En over de achtergrond-kleur. Ik vind het leesbaar maar natuurlijk zijn er scherpere contrasten denkbaar. Prettige vakantie.

  Liked by 1 persoon

 2. De foto’s waren goed zichtbaar. Je kleurschema kan wel wat vervelend zijn, maar dat is denk ik smaakgebonden en ook afhankelijk van iemands ogen. Zo vind ik je kleurschema erg rustig lezen en dus prettig, maar een ander kan inderdaad slecht de letters zien op deze achtergrond.

  Liked by 1 persoon

 3. Jaaaa, nu zie ik ze lieverd, en wat betreft je kleuren, ja nu je het zegt, ik draag al een bril, het is een beetje zacht op elkaar, als je de letters gewoon zwart zou zetten denk ik dat dit beter leesbaar zou zijn 😉

  X

  Liked by 1 persoon

 4. Ik kon de foto’s van Slovenië ook niet zien. Ik dacht dat het kwam omdat ik in Colombia zit, er wordt wel vaker wat geblokkeerd namelijk. Maar in dit geval is dat dus niet de reden. Met je tekst heb ik geen problemen, maar ik kan de vraag wel begrijpen. Meer contrast is altijd beter leesbaar.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s