N# 30 dagen blog challenge – 16 tot 30 – hijgde ze amechtig.

30-day-blog-challenge-nl-1.jpg

Ik weet niet hoe het met jou zit, blogvolger, maar ik heb het wat gehad met de dertig dagen blog challenge vragen. Nu geloof ik niet dat het beantwoorden van de vragen een doel op zich is, meer een middel om het doel: elke dag bloggen, te bereiken. Of toch, regelmatiger te bloggen. En dat doel is sowieso bereikt.

De challengevragen draai ik er vandaag in ijltempo door.

Mijn mooiste vakantie was die met het gezin in Slovenië, enkele jaren geleden. Prachtige natuur, totaal onbekend land, veel gewandeld, veel gelachen. Mooie herinneringen.


Vraag 17 brengt me naar de doelen en desillusies van het bloggen. Toen ik pas startte had ik een duidelijk vooropgesteld doel. Ik zou binnen het jaar duizend volgers krijgen, en op die manier zou ik ook geld kunnen verdienen met mijn blog. 🙂 Tja. Ik haalde meer dan zeshonderd volgers na een jaar. Wat niet mis is. Maar toch nog véél minder dan duizend. Van geld verdienen met mijn blog is geen sprake. Ik ga gewoon, zoals iedereen, uit werken om de kost te verdienen. Maar toch, die droom is er nog. Schrijven, en daarmee een broodje kunnen verdienen. Ik geef nog niet op. 😉 Verder heeft bloggen me veel gebracht wat ik niet had verwacht: ontmoetingen met fijne mensen, de zekerheid dat ik vlot kan schrijven, de blijdschap als ik merk dat ik mensen kan raken met wat ik schrijf. Bloggen is nog steeds heerlijk om te doen.

Mijn vijf favoriete gerechten zijn kalfszwezerikken klaargemaakt op om het even welke manier, spaghetti bolognaise, witlof met hesp en kaassaus, biefstuk met bearnaisesaus en frietjes, asperges op om het even welke manier bereid……

 

Het liefste cadeau dat ik ooit kreeg, was een bedeltje van Pandora van mijn twee kinderen. Het bedeltje gaat open, en op de ene kant staan hun namen, op de andere kant staatIMG_20150510_093141

Zoooooo lief…..

Ik ben zo’n beetje de leeftijd van de celebrity crush voorbij. Maar als ik er dan toch één moet uitpikken dan ga ik nog maar eens voor Mc Dreamy uit Grey’s anatomy 😉

Hoe mijn dag er uit ziet? Da’s geen simpele vraag, want als je in ploegen werkt ziet elke dag er anders uit. Vroeg opstaan, laat opstaan, vroeg in bed, laat in bed. Er zit geen lijn in. De enige zekerheid is dat ik elke dag een ontbijt neem 🙂

Social media en ik? Ik heb een lichte FaceBook verslaving, al is die toch minder ernstig geworden de laatste tijd. Ik probeer weer meer blogs te lezen. In plaats van FaceBook updates. En dat bevalt me prima. Verder heb ik ook een twitter -, instagram-, pinterest account. Maar daar doe ik niet zo veel mee.

De inhoud van mijn koelkast is bedroevend op dit moment. Kaas, boter, melk, wat drankjes, verder niets. Ik vertrek binnenkort met vakantie. Vandaar.

Wat ik nog wil leren? Even nadenken. Italiaans, altijd en overal zen zijn, oenologie, zingen, zeilen. 😉

Vijf dingen waar ik niet zonder kan. Dingen dus. Mijn feun in eerste instantie, mijn handtas met inhoud, mijn bril, mijn auto, mijn laptop.

Mijn favoriete outfit is een skinny jeans met een leuk hemd of bloesje, ballerina’s of juist high heels, en een los leatherlike jasje.

Wat mijn thuis betreft, dat is op dit moment nog steeds dit ieniemienie appartementje in het centrum van Gent. Waar ik graag woon trouwens. Maar steeds vaker bekruipt me de drang om iets groters te hebben, wat meer ademruimte. Ik ben er nog niet uit. Ga ik voor de stad, of toch meer voor de natuur. Don’t know yet.

Vijf leuke youtube filmpjes 🙂 Here we go….

Nummer 1: Jesus Christ Superstar

Nummer 2: Candice Payne

Nummer 3: Rouee Verveer over communicatie.

Nummer 4: Drie beren in het meer

Nummer 5: Teleurgesteld guinees biggetje 

Mijn eerste baantje was in het stenen tijdperk, héél lang geleden dus, en ik was keukenhulp in een ‘vakantiekolonie’ voor kinderen. In  mijn ogen kon het ook strafkolonie genoemd worden, maar smaken verschillen nietwaar?

Mijn favoriete kinderboek is zonder enige twijfel Kruistocht in Spijkerbroek van Thea Beckman. Wat heb ik genoten van haar boeken. Ik wou ze ook door mijn kinderen laten lezen, maar dat is niet echt gelukt. Toch tijdsgebonden misschien?

Voila zie, lieve bubbeltjes, dit voor wat betreft de blogchallenge.

Na de vakantie ben ik er weer, met meer, maar dan zonder challenge.

Toedeloe!!!

Myriam

 

 

 

 

 

 

26 gedachten over “N# 30 dagen blog challenge – 16 tot 30 – hijgde ze amechtig.

  1. Haha Myriam, “ik heb het wat gehad met de 30dagen challenge..” nou dat kan ik me voorstellen! Knap dat je ze alsnog allemaal hebt gepakt:)
    Heb het heerlijk op vakantie, geniet en kom vol mooie verhalen thuis. Ik verheug me vast.
    x

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s