#30 dagen blog challenge – dag 12.

30-day-blog-challenge-nl-1.jpg

Er rijmt niets op twaalf, dus blijft de titel een beetje saai.

Hoe gastvrij ik ben? Eigenlijk niet zo. Als ik weinig te doen heb, ben ik best gastvrij. Dan ben ik blij met ieder bezoek en kun je bij mij voor alles en nog wat terecht. Maar als ik zoals nu omkom in het werk, en niet weet wat eerst gedaan, dan weet ik liefst vooraf wie wanneer wenst te komen, met wie ik waar kan afspreken en ook wanneer. Liefst van al zou ik zoveel tijd willen, dat ik zonder enig voorbehoud mensen kan verwelkomen. Dat komt wel terug. Ik ben er zeker van.

Net zoals Marion ga ik vandaag enkele vragen samen nemen. Volgende week vertrek ik op vakantie en dan leg ik het hele bloggebeuren even stil.

Mijn favoriete film is belachelijk maar waar: Pretty Woman met Julia Roberts en Richard Gere. Het is geen hoogstaande film, puur entertainment en romantiek om heerlijk bij weg te zwijmelen, en één van de weinige films die ik meerdere keren met even veel plezier bekeken heb.

Ik ben bang voor… ja voor wat? Ik ben bang om dood te gaan zonder een steen te hebben verlegd in de rivier. Het hoeft geen grote rots te zijn, een keitje is voldoende. Maar iets tastbaars zou ik willen nalaten, naast mijn twee grootste schatten van kinderen. Liefst een geschreven iets.

Ja. Dromen mag.

Vroeger wilde ik stewardess worden. Maar dat is werkelijk hééééél lang geleden. Daarna wou ik verpleegster worden. En dat ben ik ook. Tja. Mijn dromen waren vroeger wel anders dan nu.

Enfin, genoeg blogvragen voor vandaag.

Dag bubbels, fijne avond nog.

© Myriam

15 gedachten over “#30 dagen blog challenge – dag 12.

  1. Oh dat heb ik met Nothing Hill, hahahahaha pure entertainment, Hugh Grant en Julia Roberts. Pretty Woman ook leuk, maar Nothing Hill was ooit de eerste dvd die ik kocht toen we onze eerste dvd speler n huis kregen, dit zit nog een hard plastic casette zelfs, hahahaha

    Stewardess, ja hier dito en als dat zou kunnen, nog altijd 😉

    En de gastvrijheid, ja hier dito, maar dan meer en eerder dat mijn huisje niet elke dat tip top eruit ziet, omdat ik dan heerlijk bezig ben met haken of schilderen, dus mijn woonkamer eerder atelier is, hahahaha

    X

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s