# 30 dagen blog challenge dag 10 – nog nooit gezien ;)

30-day-blog-challenge-nl-1.jpg

Sollicitatiegewijs is dag tien in de dertig dagen blog challenge een vraag die ik vaak dien te beantwoorden.  Het blijft een moeilijke. Maar ik bijt dapper door en probeer te antwoorden.

Mijn drie slechtste eigenschappen zijn, simpel opgesomd, mijn naieviteit, mijn luiheid en mijn gebrekkige communicatiemogelijkheden.

De drie positieve eigenschappen zijn dat ik het goede probeer te zien in elke mens, dat ik het vermogen bezit om te genieten van het kleinste mooie dingetje, en mijn gulheid.  Denk ik. Mensen die mij kennen zullen misschien totaal andere negatieve en positieve eigenschappen zien in mij.

Feit is dat ik verre van perfect ben, maar dat ik een zo goed mogelijk mens probeer te zijn, met mijn gebreken en mijn kwaliteiten. Meer kan ik niet doen.

© Myriam

14 gedachten over “# 30 dagen blog challenge dag 10 – nog nooit gezien ;)

 1. Ik blijf het wonderlijk vinden dat mensen Naïef als slechte eigenschap zien, dat is juist een mooie eigenschap, want dat maakt juist, dat jij altijd het goede in de mens blijft zien in den beginne…

  Dat je dan soms een foute uitkomst krijgt hoort er dan bij, maar ik vind dat juist goed, liever naïef, wat ik ook ben, dan gesloten en direct van allerlei complot theorieën te verzinnen zoals sommigen zo goed kunnen.

  Dus, schrap die maar van je negatieve kantjes lijst 😉

  X

  Liked by 2 people

 2. Mooi geschreven! Sterke en zwakke punten van jezelf opnoemen is altijd even denken, maar juist een kracht als je dat goed kunt. Niemand is perfect en dat hoeft ook niet. Het is juist fijn om te weten dat je ergens aan kunt werken en dat mensen maar gewoon mensen zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. Lui? Jeetje ik had wel een ander beeld na je “Bubbel Babbel”..
  Ik bestempel mezelf ook dikwijls als lui maar bekijk het soms ook vanuit een andere hoek (wanneer het lukt). Ik bedoel.. sinds ik weet van mijn ADD kan ik mijn ‘luiheid’ vertalen naar iets als ‘overdonderd zijn’: te veel moét (van mezelf), dus raak ik verlamd/weet ik niet waar te beginnen. Daarbij ‘moet’ alles ook goed, dus doe ik het soms niet uit angst. Ook een teveel aan gedachten spelen mee (waardoor je langer blijft zitten/alles langer duurt voor je t op een rijtje hebt en kan beginnen)

  Ik wil niet zeggen dat jij hetzelfde in elkaar zit, maar lui?? Dan had je de was (beschreven in de Bubbel Babbel) mooi laten liggen, denk ik zo.. En een beetje lief voor jezelf zijn betekent ook niet meteen dat je lui bent (mooie valkuil waar ik soms nog steeds in woon ;)) Ik hoop dat je wat aan mijn vertolkingen hebt en je luie kant misschien nog eens bekijkt, meer bedoel ik hier niet mee hoor 😉

  Groetjes, Anne (voormalig creativecuriosity)

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s