Blog challenge dag 5 -staat nu buiten kijf :)

30-day-blog-challenge-nl-1.jpg

Ik volg een behoorlijk aantal bloggers, dat geef ik onmiddellijk toe. En ik lees ook wat ze posten. Niet meer elke post, want met mijn job en nog wat extra werk, en zoverder en zovoort, kom ik daar niet meer toe. Ik heb een hele tijd ook niemand meer gelezen. Maar ik heb de smaak weer helemaal te pakken en daar zit Marion van Mijn Kladblog en HareMaristeit wel voor iets tussen. Die dertig dagen blog challenge. Man wat is dat plezierig plezant.

De vijfde vraag is dan ook niet de makkelijkste om antwoord op te geven. Er zijn zovele toffe blogs.

Ik pik er toch deze uit die bij mij een kreet van verrukking veroorzaken als ze iets nieuws gepost hebben.

Je raadt het al: Met stip op nummer 1: Mijn kladblog van Marion: Marion heeft een lekker relaxte stijl van schrijven. Met veel humor en relativeringsvermogen vertelt ze over haar aandoening, zonder ooit zielig over te komen. Ze nodigt uit tot nadenken, genieten van de kleine dingen in het leven. Enfin, ga zelf eens lezen. Ik ben dol op Marion en haar kladblog. Ik heb haar al in real life ontmoet en al zien we elkaar bijna nooit, we zijn soulmates. Dat mag ik wel zeggen hé Marion?

Op nummer twee noteer ik Be Sabine van … je raadt het al: Sabine 🙂 Sabine is een Nederlandse jonge vrouw die de liefde van haar leven is gevolgd naar Colombia, en nu blogt over haar leven daar. Ze schrijft prachtig, en maakt ook heerlijke foto’s. Wat verlang ik om dat land te ontdekken sedert ik deze blog volg. Een aanrader, in elk geval.

Nummer drie: Red Hothead🙂 O wat hou ik van de humoristische stoute stukjes van Red Hothead. Plat van het lachen lig ik na elke nieuwe post. HEERLIJK!!

Nummer vier is…. Kliefje. Een collega verpleegkundige uit het verre Nederland. En wat kan ze schrijven. HILARISCH. Over haar werk, haar relatie, haar vrouw zijn, haar dochter. Wat een madam! Lezen die handel dus.

En tenslotte hebben we nummer vijf en die gaat naar Pippi’s Hometown. Zelf beschrijft ze het als een blog met sterke verhalen, en dat is het ook. Zo heerlijk humoristisch geschreven. Ook hier lig ik elke keer weer strijk. Bedankt voor zoveel amusement Kakel 🙂

Ik heb nog een heel assortiment blogs waar ik dol op ben, bekijk op mijn blog eens de lijst van blogs die ik volg. Het is maar een fractie maar het zijn er toch meer dan deze vijf.

Genieten maar

© Myriam

 

13 gedachten over “Blog challenge dag 5 -staat nu buiten kijf :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s