Blog challenge dag vier…alhier alhier :-)

Ik hou nog steeds vol!! Jullie ook?

Aan welk teevee programma ik mee zou willen doen? God verhoede, aan géén één!!!

Maar met dit antwoord wordt mijn blog niet gevuld. Dus even denken…

Ik kies dan maar voor een programma dat ik slechts één keer zag, dat niet bijster goed was maar waar ik me best kan in vinden vandaag de dag. 

Ik vertrek. Neen, ik niet, dat programma heet zo. En het gaat over mensen die hier de boel de boel laten en een nieuw leven beginnen op een plaats waar ze hopen gelukkiger te zullen worden. Hun droom te kunnen waarmaken. Een simpel leven te kunnen leiden….

Ik ben best tevreden met mijn leven, maar soms wil ik de stress weg, en gewoon in een huisje op een bergtop wonen, of aan een tropisch strand. Dus ja, dit teevee programma wordt het.

Groetjes vanuit mijn strandstoel 🙂

Myriam

20 gedachten over “Blog challenge dag vier…alhier alhier :-)

  1. hahahahahaha ik kijk dat programma niet eigenlijk, maar wel zo nu en dan, jaren later, hebben wij pas gehad, en hoe het dan alsnog helemaal mis is gegaan of niet loopt en ze dan vast zitten…. Nee, ik blijf wel hier tot ik een aardige bankrekening heb, dan ga ik misschien wel vertrekken 😉

    X

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s