Potjandorie, hier is challenge dag drie :)

Ja ja, ik ben weer helemaal in mijn blogelan, met dank aan Marion en HareMaristeit alweer.

De derde vraag is behoorlijk indiscreet, maar tot mijn grote vreugde heb ik mijn tas slechts enkele dagen geleden grondig uitgemest, dus ik denk dat het allemaal nog wel zal meevallen.

Effe leegschudden op de tafel:

davdav

Valt best mee toch?

Ik noteer: een portemonnee, een drietal pijnstillers en één tabletje voor de maag, een lippenstift, een deodorantje, een flesje oogdruppels, een neusspray, handcrème, een pen, een notitieboekje, zakdoekjes, een doekje om mijn bril te poetsen, een brillendoos, oortjes en …mijn persoonlijke kleurenkaart.

Wat weinig eigenlijk 😉 De tas is zalig, kan ik ook als rugzak dragen. Da’s tof om mee te nemen op wandel.

En oja, mijn gsm zit er natuurlijk ook altijd in . Maar nu heb ik er mijn fotootjes mee genomen.

Zeul jij veel mee in die handtas van je?

© Myriam

23 gedachten over “Potjandorie, hier is challenge dag drie :)

 1. Er zit wel iets meer in dan bij jou, maar al bij al valt het nog mee ;-). Ik hou er regelmatig grote kuis in, want na een tijdje sluipen er zodanig veel bonnetjes en papiertjes in dat ik het overzicht zou verliezen.

  Liked by 1 persoon

 2. Veel teveel Myriam.. Maar ik grijp nooit mis hè.. behalve als ik besluit even een paar dingetjes over te doen in een kleinere handtas, geheid dat ik dan iets nodig heb wat ik er niet in heb gestopt. Men noemt mijn tas in mijn omgeving ook ‘de tovertas van Trees’. Ik kan altijd iedereen helpen. Kleine dingetjes hoor, een pincet, een pleister, maar ze weten dat ze het altijd kunnen vragen en meestal heb ik het wel bij me 😉

  Liked by 1 persoon

 3. Dat valt echt ontzettend mee en wat erin zit is hier eigenlijk ongeveer hetzelfde, of het kan. Het hangt er helemaal vanaf wat ik die dag ga doen. Als ik naar mijn werk ga, heb ik bijv. ook hobbyspullen, lees mijn haakwerk bij mij, die dan in de tas gaat, maar dat is alleen voor die dag, als ik ga reizen, dagje Amsterdam, zit er ook een grote fles water in, mijn camera natuurlijk, en nog wel meer, wat te eten voor het geval ik flauw ga onderweg maar nog geen supermarkt zie, bla.. hahahaha Maar hiervoor kan ik ook een grotere rugtas pakken dan weer.

  Standaard als ik een boodschapje ga doen snel? Notitieblok, pen, adresboekje, agenda, telefoon (niet eens altijd), camera (ook wisselend) mijn portemonnee…. Dat is het en zelfs die twee grote dingen liggen vaak ook thuis… Nog vaker? heb ik alleen mijn camera bij mij, oh wacht, leesbril.. als ik die niet vergeet, die heb ik toch ook wel nodig, hahahaha

  X

  Liked by 1 persoon

 4. Ik altijd hetzelfde in mijn tas; portemonnee, rijbewijs, kortingskaarten in een mapje, pakje zakdoekjes, sleutels, kam, pen, opschrijfboekje, telefoon. (+ wat ik daarnaast allemaal nog meezeul, lippenstift, deo, zegeltjes van de plaatselijke middenstand, bonnen van de supermarkt, muntjes voor het karretje van de supermarkt, foldertjes die me onderweg worden aangereikt enzovoort enzoverder). Meestal sjouw ik me een bult en toch ruim ik twee keer per week mijn tas op. Rara, hoe komt dat toch? 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s