Hoezee hoezee dit is challenge dag twee!

Jawel, met dank aan Marion van Mijn Kladblog, die me attent maakte op deze challenge, en aan HareMaristeit die er mee van start ging: ziehier het tweede luikje van de dertigdelige challenge 😉

Vandaag gaat het over mijn favoriete quotes!!! Hoe leuk is dat?

Over de eerste hoef ik niet lang na te denken:

Omslagfoto voor profiel

Angst is iets dat ons belemmert om te doen wat we echt willen doen in ons leven. Kleine fluisterende stemmetjes in het achterhoofd die zeggen: Dat kan je niet, dat lukt toch nooit. Doe dat niet want je weet niet wat je te wachten staat. Neen, da’s waar. Je weet niet wat je te wachten staat, maar dat weet je ook niet als je blijft waar je bent. Dan heb je misschien een veilig gevoel, maar ook dan kan je een meteoor op je kop krijgen als je van de auto op weg bent naar je werk. Om maar iets te noemen.

Dus angst overboord. Spring. Niet dat ik geen angst meer ken. Zeker wel. Ik wil er voor kiezen mij er niet door te laten leiden.

Promise...:

De tweede quote is van Thich Nhat Hanh, en spreekt voor zich. Ik heb mezelf beloofd van elke minuut die mij gegeven is te genieten in dit leven. Ik slaag er niet elke dag in, maar ik probeer het iedere keer opnieuw. Het is volgens mij de enige manier om gelukkig te zijn. Al is het zonder twijfel erg moeilijk toe te passen als je bijvoorbeeld ongeneeslijk ziek bent. Wat ik voor zover ik weet niet ben, thank God for that.

It's really hard:

Hoe schoon is dat? Zoooo schoon dus.

https://www.facebook.com/Funny.Medicine:

🙂 🙂 🙂

13€ Poster Saint Exupéry: Le Petit Prince “L’essentiel est invisible pour les yeux”:

Quotes, het zijn waarheden als koeien. Open deuren die worden ingetrapt vaak ook. Maar toch hou ik er van. Wil je meer van mijn geliefde quotes zien? Neem dan eens een kijkje op mijn Pinterest pagina

Wat is jouw favoriete quote? Let me know!!

© Myriam

 

 

17 gedachten over “Hoezee hoezee dit is challenge dag twee!

 1. Ik heb deze ooit eens aan mijn dochter gegeven tijdens een examendip :
  Cry a river
  build a bridge
  get over it

  Zo van : laat ze maar stromen, die tranen, als het nodig is, maar je kunt ook werken aan een oplossing.
  En ik heb nog ontelbare quotes gelezen waar ik wel iets aan heb. Vandaag staat er trouwens ook eentje op mijn blog (gefotografeerd in Post Plaza Gent) waar ik me wel kan in vinden.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s