Het is een feit, het is challenge tijd.

 

Ziezo, een challenge. Het is lang geleden dus het mag wel weer een keer. Of wacht eens even,het is niet alleen lang geleden, ik heb er nooit eerder aan mee gedaan, aan zo een challenge. Tags en zo dat wel, maar challenges, neen. Bon, dit wordt dan de eerste.

Noteer: op vrijdag 29 juli 2016 start Bubbliciouslyme met de eerste challenge ever. Benieuwd of ik de eindstreep haal? Ik ook 🙂

Lees dus zeker verder!!!

De eerste dag van de challenge word ik verondersteld iets meer te zeggen over de naam van mijn blog.

O dat lukt me wel. Ik ben er namelijk best wel trots op, op die naam: BUBBLICIOUSLYME

Die is namelijk helemaal ME 🙂

Bubblicious is een vrij nieuw woord dat een samentrekking is van bubbles en delicious. In de letterlijke zin van het woord weet iedereen die me volgt ondertussen wel dat ik een echte champagneliefhebber ben. Bubbles zijn voor mij dan ook oprecht delicious.

Maar ook in de meer figuurlijke zin vind ik bubbliciouslyme goed bij me passen. Ik bubbel van levenslust, en probeer alle goeie dingen die mijn pad kruisen met al mijn zintuigen te beleven. Dat is pas delicious. Wat niet betekent dat het leven één groot feest is. Zo zullen al mijn blogvolgers onmiddellijk beamen dat ik best wat heb meegemaakt al. But keep the head up. That’s my (new) spirit.

Humor is de rode draad door mijn blog. Die knipoog voel ik ook in mijn blognaam.

Hey, de eerste dag van de challenge, en mijn blogje is er.

Als dat niet bubbliciously heerlijk is. Ik drink er straks een bubbeltje op 🙂

© Myriam

 

 

26 gedachten over “Het is een feit, het is challenge tijd.

 1. Bubbels!!!! Cava? Kaart? Huh? Blijft hilarisch. Leuk dat je ‘m ook doet. Ik zie dat jij iedere dag gaat schrijven. Dat weet ik nog niet of ik dat doe. Al is dat natuurlijk wel de challenger….

  Liked by 1 persoon

 2. Leuk dat je hieraan meedoet! Is zo een leuke challenge! Ga er zelf niet aan meedoen, maar misschien wel wat onderwerpen gebruiken om over te schrijven. En meelezen met jullie challengers natuurlijk 😀

  Liked by 1 persoon

 3. Nou, jij bent wat bloginspiratie betreft een maand onder de pannen (-:
  Het is een leuke challenge maar ik kan weinig met opdrachten. Ga dan vragen overslaan of veranderen. Leuk om je weer te lezen!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s