Simply gorgeous

Stel dat je weinig tijd hebt, en stel, het zou zomaar kunnen, dat je onverwacht bezoek hebt dat je een lekker hapje wil voorschotelen. En stel dan ook dat je in je koelkast wat verse zalm (diepvries mag ook), wat zure room, wat lompviseitjes, en wat pasta hebt. Dan kan je zomaar, out of the blue, een verrassend lekker en sexy gerechtje op tafel toveren 🙂

Bak de verse zalm in een goeie scheut echte boter. Eerst lekker kruiden natuurlijk naar je eigen smaak. 

Ondertussen kook je de, bijvoorbeeld, ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood en truffel, of met wat je zelf het liefste hebt. Je mengt een potje light zure room met een potje lompviseitjes. Je opent een zak verse sla, klaar gewassen, legt een gebakken lapje zalm op je bord, er naast een hoopje sla, dan een paar ravioli’s, er boven op wat zure room. 

Smullen maar. Man, dat simpel zo lekker kan zijn….

Myriam

15 gedachten over “Simply gorgeous

  1. Haha, interessant receptje. Lompviseitjes ken ik helemaal niet.
    Soms kun je inderdaad de lekkerste dingen maken met de simpelste ingrediënten. Zo zweer ik nog steeds bij spinazie met spekjes en Boursin (als saus, andere kruidenkaas/room mag ook) bij de pasta. Delish!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s