Laptop frustration

image

Ik installeerde me op mijn gemak voor het scherm van mijn laptoppie. Vandaag zou ik er eens goed invliegen. Er wachtte nog wat werk voor mijn bijjobken, er diende geblogd te worden. Rekeningen moesten betaald, mails beantwoord…. you get it, bubbel. Het zou druk worden voor mijn electronica vriend. Had je gedacht….
Laptop dacht er anders over. Ik drukte op de aan knop, en logde in met mijn wachtwoord. So far, so good. Het ding startte op, maar mijn fijnbesnaarde geest merkte meteen dat er iets loos was. Jawel, er werd opgestart met een temporary profile… Dat heb ik ondertussen al vaker meegemaakt. De boel afsluiten en weer opstarten is dan meestal de oplossing. Meestal maar nu niet….een tweede, noch een derde keer opnieuw opstarten brachten soelaas. Ik voelde enige agressie opkomen. Zou ik het vervloekte item door het raam keilen, of zou ik er een dansje op doen? De rede won, ik stuurde een mail met een SOS vraag naar de helpdesk…. die bleek net aan het verhuizen van één kantoor naar een ander, hij had bijgevolg géén tijd voor dit meisje….Hoe lang zou zo’n verhuis van kantoor duren vraag ik me af?
Zijn mijn achterstallige schulden aan jou niet betaald? Wend je tot mijn IT helpdesk….Word je mail niet beantwoord, idem. Is het mij opgedragen werk niet rond, evenzo :-). Bloggen dat lukt nog net via de feun
Have a nice, laptoploos weekend…
Myriam

42 gedachten over “Laptop frustration

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s