BUBBELBABBELS

Héhé, deze week zit er op. En ik ben eindelijk nog eens een weekend vrij. Niet zeuren mens, je hebt werk dat je graag doet. I know, I know, maar toch is het fijn om nog eens een weekend niets gepland te hebben op werkvlak. Kwestie van sociale contacten te kunnen onderhouden en zo, snappie?

Ik sliep vannacht als een marmot, alweer! Zouden de slaapproblemen definitief naar de prullenmand verhuisd zijn? Of is het een tijdelijke opflakkering? Wie zal het zeggen, ik heb er in elk geval deugd van gehad, van die marmotten slaap die ongeveer twaalf uren heeft geduurd. Waaw!!!!

Het was een heftige week op werkvlak. Indrukwekkend, maar ook boeiend, leerrijk en fun. Jaja, ook dat. Met zo’n collega’s kan dat ook niet anders 🙂 Best ook, mocht het enkel heftig zijn zonder meer, dan houdt geen mens het uit. Denk ik. Maar als je gedragen bent door de groep, dan lukt véél.

Er was tijd voor wat ontspanning ook. Zo trok ik woensdagnamiddag met mijn metekind naar The Divergent Series: The Allegiant. Dit schijnt nummer drie in de reeks te zijn. De eerste twee zag ik niet, maar metekind en ik proberen altijd een film te vinden, die zowel haar tienjarige zelf kan bekoren, als mijn iets oudere ik. Deze keer werd het dus the Allegiant. Ik hou wel van zulke films hoor. Het doet me een beetje denken aan The Hunger Games. Actiefilm voor de jeugd, maar in dit geval ook voor mij. Spannend, onderhoudend, mooie actie. Niet echt diepgaand, maar dat hoeft niet steeds voor mij. Ik vind dat het leven met momenten al zo intens is dat een film best gewoon entertainend kan zijn. Wat jij?

Verder ging ik ook door met de autorijlessen aan dochterlief. Op vlak van entertainment kan dat ook tellen. Ze rijdt ondertussen echt goed, al vind ik persoonlijk dat ze het gaspedaal sneller en met meer overtuiging weet te vinden dan het rempedaal.

Stel je mij voor, achterover geperst tegen de rugleuning van de passagiersstoel, de handen krampachtig de leuningen omklemmend, de voeten in de grond borend in de ijdele hoop om de wagen af te remmen.

Ach, het valt allemaal best mee. Ze doet het goed. Alleen schijnt dertig kilometer per uur in de binnenstad echt snel als je naast een beginnende chauffeur zit.

Parkeren lukt ook aardig. Ze mikte de wagen tussen twee geparkeerde auto’s als een volleerde chauffeuse. Goe bezig dochter.

Mijn stappenteller heeft al zijn dienst bewezen. Deze week heb ik eens 15000 stapjes gezet op één dag. Ik was fier op mezelf. Het is niet elke dag zoveel, meestal schommel ik tussen de 7000 en de 10000. Dan moet er extra bijgestapt worden. Het is geen indrukwekkende sportprestatie, maar het is beweging.

Lieve bubbel, maak er nog een fijn weekend van. Dat ga ik ook doen.

Tot later,

©Myriam

 

15 gedachten over “BUBBELBABBELS

 1. De energie spat van het scherm af hiero, wat goed, en jouw dochter, de mijne is ook gisteren gestart, hahahaha niet privé dan, maar echt bij een leerschool, ze wilde het geheim houden maar dat is haar niet gelukt, ze moest het toch nog gisteravond laat even delen 😉

  Super!

  X

  Liked by 1 persoon

 2. Haha die dochter van jou wordt een snelheidsduiveltje 😛 Ik kon ook altijd supergoed inparkeren, alleen achteruit, dat dan weer wel. Tussen twee auto’s het liefst. Maar hier zijn de plaatsen zo enorm klein en moeilijk dat ik het gewoon niet meer kan… ben benieuwd of ik het in NL wel weer zo goed zou kunnen 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Weet je wel dat een marmot 7 tot 8 maanden per jaar slaapt…. dan heb je ook weinig aan je leven zou ik zeggen. Je beschrijft het rijden met je dochter zo levendig dat ik nu wagenziek ben geworden 😉

  Love As Always
  Di Mario

  Liked by 1 persoon

 4. Hahahahahaha 30 km/h, geweldig Myriam! De Divergent reeks lijkt mij echt heel leuk. Ik heb volgens mij de 1e gezien, wist niet dat er al meer uit waren. Maar eens opzoeken dan. 🙂 Ik hoop dat je een fijn weekend hebt gehad; lekker hebt kunnen bijkomen van je drukke werkweek. 🙂 X

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s