BUBBELBABBELS

Ik heb zin om gewoon wat te babbelen met jou. Jij ook met mij? Zet je dan even op je gemak in je luie zetel, neem een theetje of beter nog een glaasje bubbels er bij, en laat ons even bijkletsen.

De eerste week als vaste medewerker zit er bijna op. Of het me bevalt? Echt wel. De collega’s zijn mega lief en behulpzaam, we lachen héél wat af tussen het werken door. Da’s ook wel nodig, om wat stoom af te laten nu en dan, want de groep waar we voor werken is nu niet bepaald van de poes. Het werk is boeiend, spannend ook. Frustrerend bij momenten.

Ik vind het ook best heavy om terug in een roulement te werken nadat ik dat ongeveer twintig jaar niet meer had gedaan. Vroegdienst is héél vroeg, en avonddienst héél laat. En nachtdienst, dat is pure ellende voor dit meisje. Maar collega’s die dat wel graag doen, jaja, die zijn er ook, staan paraat om die etterbakjes van nachten over te nemen. Hoe lief is dat??? Weekends zijn er ook, en feestdagen. Het is een hele aanpassing. Maar het lukt. En ik hoop dat het blijft lukken. Je kan niet geloven hoeveel deugd het doet, om na ongeveer twee jaar thuis te hebben gezeten, terug aan de slag te gaan in een job die je graag doet.

Heb jij trouwens problemen met je WordPress reader, om over iets anders te beginnen? Plots krijg ik geen meldingen meer van sommige blogs die ik al eeuwen trouw volg. En voor mijn euro dan gevallen is dat dit vreemd is, zijn ze al enkele blogposts verder, en kan ik niet meer bijbenen. Mijn verontschuldigingen, aber ich kann da nichts an tun, zoals Jean Marie Pfaff zou gezegd hebben.

Mocht iemand een oplossing hebben voor dit reader probleem? Let me know.

En nu ik toch van de hak op de tak spring. Er zijn ook rare dingen aan het gebeuren in mijn straat. Er was tot voor enkele weken altijd, maar dan ook altijd parkeerplaats. Niet steeds vlak voor de deur, maar toch binnen een straal van maximaal honderd meter van mijn deur. En nu…. straat helemaal volzet. Geen gaatje meer te vinden als ik afgepeigerd van het werk thuiskom.. .Rondrijden, nog eens en nog eens, om dan uiteindelijk  een kilometer verder een miniplekje te vinden waar ik me net kan inwurmen. Dan heb ik die dag net een microgolfoven gekocht… En mag ik die te voet slepen tot de plek waar ie moet zijn. Het is me wat 🙂

Ik merk trouwens dat het al héél wat langer klaar blijft buiten… Het is nu kwart voor zeven en het is nog niet donker. Oooooo, wat ben ik blij!!! LENTE!!!

Dartelende lammetjes, roze bloesempjes, witte vlindertjes, kleine wolkjes, zweef en dans en zo….

Genoeg gebubbelbabbeld voor vandaag,

Tot de volgende 😉

©Myriam

 

 

44 gedachten over “BUBBELBABBELS

 1. Ik denk dat het probleem van de parkeerplaats inderdaad wel eens zou kunnen liggen aan het tijdstip waarop je een plaats zoekt. In de wijk waar mijn ouders wonen is dat ook zo. Overdag is het geen probleem, ’s avonds is het moeilijk en op zondag helemaal onmogelijk…
  Ik heb dat probleem ook met mijn WordPress reader, zo krijg ik niet altijd de nieuwe berichten van Big City Life te zien, terwijl ik die blog wel trouw lees. Frustrerend!

  Liked by 1 persoon

 2. Komt goed uit, ik wilde ook even met jou babbelen. 😉
  Goed om te horen dat het je bevallen is nu je eerste week als vaste medewerker er opzit. Zwaar lijken me idd die ploegendiensten, enr chapeau na twee jaar thuis!

  Liked by 1 persoon

 3. Hahahaha. je bubbelpraat is geweldig. Maar eeh….. Wat langer klaar blijft buiten. Wat is dat voor taal? Nog echt helemaal nooit gehoord. Leuk dat je werk zo weer bevalt… maar wel zwaar is. Dat is zo wie zo in het begin. Ik werk met meestal met twee readers.. en dan nog komen sommige site moeilijk tot niet door.

  Buiten langer klaar… echt?

  Love As Always
  Di Mario

  Liked by 1 persoon

 4. Ik gebruik Bloglovin’ als feedreader en die voldoet vrij goed.
  Lente, zeg je? Vandaag was de kuststrook bedekt met een sneeuwtapijt. (Check mijn blog 😉 ) Het lentegevoel is hier derhalve nog wat afwezig, eigenlijk.

  Liked by 1 persoon

 5. Jaaaa LENTE!! Ik heb ineens tonnen energie, vind alles weer leuk ( of nou ja, bijna alles, er moet wel wat te zeiken over blijven ) en wil vooral lekker veel naar buiten! Genieten! En wat fijn van je job! Ik heb geen last met WordPress geloof ik, zie alles nog voorbij komen 🙂 enne, van mij mis je pas een geloof ik! Ik blog te weinig om achter te lopen denk ik haha 🙂

  Liefs!!

  Liked by 1 persoon

 6. Ik las het al eerder van de reader, ik weet het niet, want ik zoek mensen zelf op of ze komen per mail binnen, dus uhm, geen idee!

  En je werk, wat een fijne collega’s heb jij die graag de nacht draaien, hahaha ja die zijn er ook, zelf weet ik niet waar ik onder zou vallen, ik hou wel van dagdienst in feite, maar dan niet al om 8 uur in de ochtend of zo, laat mij maar pas na 9 uur vertrekken tot vroeg in de avond bijv. 😉

  X

  Liked by 1 persoon

 7. Heb nu pas even tijd voor je gevonden! En dan ben ik nog niet eens aan het werk! Wat erg! Nou ja, druk zijn met allerlei dwaze dingen om een droom te kunnen najagen is ook wat he… Fijn dat je toch relatief makkelijk weer zo in dat werkritme ‘valt’! Ik bubbel nu weer even door naar een volgend blog… 😉

  Liked by 1 persoon

 8. Ah wat fijn dat je job zo goed bevalt! 😀 En nee, herken het readerprobleem niet dus kan je niet helpen. Of, heb je misschien onbewust uitgeschreven bij de blogs?
  Bij mij staat het leven ook niet stil en wel dankzij de studie. Blegh, heb een kleine 2 weken om 2 dikke papers en 2 eindopdrachten in te leveren. Ondertussen moet ik ook gewoon werken, is vriendlief jarig, en heb ik er waarschijnlijk een 2e baantje bij. Al is dat laatste maar 1 uur in de week, dus dat is wel te overzien hahaha. Ga waarschijnlijk bijles Engels geven. 🙂
  Geniet van je avond! X

  Liked by 1 persoon

 9. Leuk idee om een tas thee te zetten. Heb ik ook meteen gedaan. Weet je, de eerste lentekriebels zijn er, en heb zo het gevoel dat ik weer aan de juiste kant mee te draai. O ja, Lipton Morocco thee, heerlijk. Ik lees je blog en stel bij me vast dat ik toch al een tijdje op een laag pitje draai en dat voor de gelukkigste mens ter wereld. Beetje bij beetje komen de letters en de woorden weer. Zou er dan toch zo’n periode bestaan dat we even moeten rusten, de boel maar laten zoals het is. Ik denk het. Maar soms zijn er paar woorden, een kopje thee en wat bijkletsen genoeg om een zalig gevoel te krijgen. Hoe ver de auto ook staat, hoe zwaar of licht de week ook verloopt om dit moment maakt het niet uit. Proost met bubbels of thee het maakt niet uit. 😉

  Liked by 1 persoon

 10. I put the cattle on en neem een klein piramideke Morocco Lipton thee. Weet je schudt me wakker. Het is tijd om uit mijn winterslaap te komen. Een aanzet. Een opstapje om weer te bloggen. Ja, het zit soms in een kleinigheid. Afscheidnemen van de winter en de mondhoeken omhoog trekken. Terug in roulement? Ik kan het gerust geloven dat dat een aanpassing is. Maar als je in het koppeke 22 zijt dat scheelt dan al een heel stuk. Ik lees ook dat je plezier hebt in je werk. Eerlijk gezegd zoiets lezen doet deugd. Zeker wanneer ik je afgelopen weg (via blog) bekijk verdient dat een staande ovatie. Ik ben écht blij voor u. Ik neem nog een slok thee en lees over je parkeer perikelen. Plezant is anders, maar wordt Gent niet voor de zoveelste keer omgewoeld? Hoop voor u dat dit gauw opgelost wordt. Neem nog een slok en lees over WordPress. Heb je een betalende versie? Niet dat dat iets zou mogen uitmaken, maar om een voorbeeld te geven: Op mijn foon staat de app Runstatic nooit geen probleem mee gehad, maar van sedert ik de betalende versie heb gekocht, heb ik al meer gevloekt dan in mijn gehele leven samen. Ik neem nog een slok thee en geniet. Wat een idee, om even rustig in de zetel te zitten met een deugddoende thee. Ik zou het meer moeten doen. Bedankt voor de aanzet en me uit mijn winterslaap te helpen. Gegroet Veelschrijver 😉

  Liked by 1 persoon

  1. Graag gedaan veelschrijver, dit is de mooiste reactie ever 🙂 ik heb idd een betalende versie van WordPress, die zou juist beter moeten werken;) En Gent wordt idd omgewoeld….

   Like

 11. Ik heb precies hetzelfde met mijn WP-reader. Zo krijg ik weken geen berichten in mijn postvak en dan ineens 20 berichten achter elkaar.
  De kieviten zijn er weer! Dan is voor mij de lente begonnen,
  LIeve groet

  Liked by 1 persoon

 12. Ik gebruik die reader niet, ik gebruik Feedly! Prima, die loopt hooguit een paar uur achter. Da’s niet erg. Buiten langer klaar hahaha, wij noemen het ‘licht’. Maar je hebt gelijk, en dat is heerlijk. Fijn dat het goed gaat op je werk, natuurlijk is dat weer wennen, maar komt goed! Zolang je het naar je zin hebt kun je veel aan!
  Leuk die ‘bubbelpraat’.. je hebt aardig aanspraak 😉

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s