SIGNED!

Het was een moeilijke beslissing. Bleef ik werken als interimmedewerker, onder de vleugels van Express Medical? Of ging ik voor een vaste job, als verpleegkundige rechtstreeks verbonden met de instelling?

Vier maanden heb ik als interimmedewerker gewerkt. En ik vond het zalig. Ik kreeg voldoende werkaanbiedingen zodat ik ongeveer aan een viervijfde opdracht kwam, en ik kon min of meer zelf bepalen welke dagen ik werkte.

Vanwaar dan die twijfel? Als interim medewerker ben je nooit helemaal zeker van je inkomen. En als je dan hoort dat er grote wervingsrondes georganiseerd worden, dan gaat je gedachtenmolen aan de slag, en draait hij soms zelfs overuren, meestal tijdens nachtelijke overpeinzingen.

Wat als er geen of veel minder interimkrachten zullen nodig zijn? Dit werk is wel helemaal mijn ding, dan ben ik dat kwijt. En wil ik dat verliezen?  Niet dus.

Ik hakte de knoop door en besloot enkele weken geleden te solliciteren voor een vaste betrekking. Het sollicitatiegesprek was fijn. Het wachten op het resultaat was dat minder.

Net toen ik me er ongeveer had bij neergelegd dat het niets zou worden, kreeg ik bericht dat ik werd aangenomen. Weliswaar eerst voor een proefperiode van drie maanden, na een positieve beoordeling gevolgd door een proefperiode van zes maanden, maar dat kan de pret niet bederven.

Morgen ga ik er voor.

Spannend 🙂

©Myriam

55 gedachten over “SIGNED!

 1. Spannend inderdaad! En gefeliciteerd! Een beetje zekerheid in het leven is nooit weg… Ik heb zo mijn eerste sollicitatiegesprek in jaren weer, bij een vorige ‘baas’. Geeft ook veel twijfel, maar ik ga er ook gewoon voor! Immers: het is maar tijdelijk. Tot we ‘klaar’ zijn om naar Denemarken te gaan … 😉

  Liked by 1 persoon

  1. Ik hoop dat ze mijn werk wat vinden 🙂 Wat ze van mij vinden daar ben ik eigenlijk vrij gerust in. Ik ben wie en wat ik ben. De ene vindt dat super, de andere wat minder. Maar dat is het leven hé

   Liked by 1 persoon

 2. Gefeliciteerd! In deze tijden is een nieuwe baan zeker en vast een compliment waard.
  Vandaag heb je je eerste werkdag gehad. Ik hoop dat je vriendelijke collega’s hebt en werk naar je zin. Heel veel succes met je nieuwe baan.
  Lieve groet

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s