KIJK OM JE HEEN…

1740566_585677191590060_1215421100_n

Toevallig botste ik enige tijd geleden op het Instagramaccount Kijk om je heen van Brigitte. Marion van Mijn Kladblog vermeldde haar in één van haar blogposts. Ik ging kijken en wham… het was love at first sight…

Wat een heerlijke foto’s maakt Brigitte. De sfeer die ze uitstralen is dromerig, vredig.. De natuur  van de lage landen, maar dan op zijn mooist.

Ik vind ze prachtig passen bij mijn blog. Bubbliciouslyme = living the life you love. En dat zou ik best zien zitten in de setting van deze foto’s.

Ik kreeg de toestemming van Brigitte om haar foto’s te gebruiken op mijn blog, en dat ga ik dan ook doen, telkens met vermelding van de fotograaf natuurlijk en met een linkje naar haar account. Dus nu en dan, als je een prachtige foto ziet oppoppen, dan zou het best kunnen dat het er eentje van Brigitte is. Ga snel eens kijken op haar account. Het loont écht de moeite.

Dank je wel Brigitte 🙂

© Myriam

24 gedachten over “KIJK OM JE HEEN…

  1. wat een supermooie vermelding van mijn fotowerk …ik bloos ervan !!! dank jullie wel en myriam erg lief !! maar als ik zo vrij mag zijn …op facebook staan de foto’s in het groot te bewonderen …te vinden onder mijn naam brigitte van essen…u bent Welkom !!

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s