2015 BLOG REVISITED.

Toch wel eens leuk om terug te gaan piepen en te zien hoe het op persoonlijk vlak tumultueuze jaar 2015 op bloggebied heeft gescoord.

Myriam

Hier is een fragment:

In de concertzaal in het Sydney Opera House passen 2.700 mensen. Deze blog werd in 2015 ongeveer 58.000 keer bekeken. Als je blog een concert zou zijn in het Sydney Opera House, zou het ongeveer 21 uitverkochte optredens nodig hebben voordat zoveel mensen het zouden zien.

Klik hier om het complete rapport te bekijken.

29 gedachten over “2015 BLOG REVISITED.

  1. Ook al heb ik mijn gestelde doel niet bereikt, 1000 volgers op een jaar, ik ben er toch wel blij mee. Jammer dat de omstandigheden zo waren in mijn leven in 2015 dat ik het dagelijkse bloggen niet heb kunnen volhouden… Maar wie weet?

   Liked by 1 persoon

 1. In mijn vorige blogperiode vond ik de cijfers en aantal volgers belangrijk, en dat werkte averechts. Nu haal ik meer het plezier uit het schrijven en wie komt lezen of reageren is altijd welkom maar het hoeft niet. En dagelijks bloggen, pff dat is toch een hele opgave. πŸ™‚

  Liked by 1 persoon

  1. Schrijven is mijn leven, en wie schrijft wordt graag gelezen volgens mij πŸ˜‰ Dus voor mij is het niet dagelijks meer kunnen schrijven een verlies, en het feit dat ik kan zien dat mensen komen lezen een hart onder de riem…

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s