Liebster Award – toch nog.

20131111_101049

Héél lang geleden al werd ik genomineerd door Marjelle van Marjelle blogt voor de Liebster Award. Ik was dat helemaal en totaal vergeten, tot mijn grote schande. Het is natuurlijk wel zo dat ik héél wat andere zaken aan mijn hoofd heb tegenwoordig, maar toch. Het is niet van mijn gewoonte om zonder enige reactie van mijn kant te doen alsof er geen nominatie is geweest.

X aantal weken na datum komt hier dan toch de invulling van de liebster award.

Hoe voel je je vandaag?

Vandaag is een dag dat ik samen ben met mijn kinderen, mijn moeder, broers, schoonzussen, neven en nichten. We zijn op weekend in Leglise, een klein dorpje niet ver van de grens met Luxemburg. Ik voel me ondergedompeld in een warm bad van liefde en genegenheid. Het doet me meer deugd dan ik kan zeggen.

Wat zou je anders doen met de kennis van nu?

Ik zou opener communiceren.

Van wie heb je het meest geleerd?

Ik leer van alle mensen die ik ontmoet, ontmoet heb en nog zal ontmoeten. Van wie het meeste? Ik geloof van mijn BFF, die voor mij een echte coach is, ook al ben ik niet steeds de beste leerling van de klas. Maar in iedere ontmoeting met anderen, of ze nu aangenaam of onaangenaam is, zitten elementen die ik meeneem in mijn leven, en waar ik iets uit leer. Tenminste sedert ik daar voor opensta.

Heb je nog dromen, zo ja welke?

Oja, ik heb nog vele dromen. Ik droom over een bloeiend klein bedrijfje,  over een boek dat verkoopt als zoete koek, over een blog die steeds meer blogvolgers trekt, over een fantastische communicatie met mijn kinderen, over een wereld zonder ellende, …

Aan wie of wat erger je je?

Ik erger me rot aan mensen die zwart/wit denken en geen enkel empathisch vermogen hebben, aan bureaucratische Kafkaiaanse toestanden, aan agressie in het verkeer, aan bumperklevers en middenstrookrijders, aan reclame tijdens de film, aan communicatie met een dubbele bodem,….

Wat vind je werkelijk belangrijk in het leven?

Vriendschap, respect, de relatie met mijn kinderen, creativiteit, genieten…

Welke eigenschap waardeer je het meest bij een vriend(in)?

Eerlijkheid, oprechte interesse, elkaars leven delen, zowel de goeie als de minder goeie momenten.

Welke eigenschap waardeer je het meest bij jezelf?

Empathie en eerlijkheid.

Wat is je levensmotto?

Everything you want is on the other side of fear.

Waar ben je trots op/blij mee?

Dat ik kan schrijven…

Welke vraag ontbreekt er nog in dit rijtje?

Volgens mij geen enkele. 🙂

Dank je wel Marjelle, voor deze nominatie. Ik geef het stokje niet door. Maar wie wil kan het gerust opnemen..

Myriam

25 gedachten over “Liebster Award – toch nog.

  1. Weet je wat ik graag wil weten :-), in welke mate, je burn-out je veranderd heeft, hoe je kijk op het leven veranderd is,…..of je als persoon veranderd bent,…….of je aan andere zaken waarde hecht,….ja veel vragen en voel je niet verplicht,….ik ben mss veel de nieuwsgierig,…….

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s