HAIKU – FOREST

Zo mooi!!!!:
Picture from http://www.pinterest.com

STAMMEN ALS ZUILEN

ZONLICHT DRUPPELT, GOUDEN VLEK

BAKEN TUSSEN VARENS

Myriam

22 gedachten over “HAIKU – FOREST

    1. Goh, het hangt er van af hoeveel inspiratie ik heb 😉 Soms post ik er op woensdag één op de site van elkeweekeentje, soms op zaterdag op de site Doldriest van Marion Hansen, soms niet. Ik ben niet zo gestructureerd vrees ik. Maar haiku vind ik zalig om te doen, ik dacht nochtans vroeger dat ik dat nooit zou kunnen. Maar de regeltjes dwingen je intens te schrijven

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s