Liebster Award – thanks Wildcard ;)

Worldsapart

Ik werd genomineerd voor alweer een Liebster Award, en al is het niet meer zo nieuw als de eerste keer dat ik werd genomineerd, ik word er nog steeds blij van. De nominatie kwam ook van pas, want mijn inspiratie was wat opgedroogd vandaag.

Ik zet eerst nog eventjes de spelregeltjes uiteen:

 • Bedank degene waardoor jij genomineerd bent:  Dank je wel Wildcard 🙂
 • Beantwoord de vragen die jij hebt gekregen. Dat doe ik zo meteen hieronder.
 • Nomineer 10 andere bloggers. Neen, dat doe ik niet.
 • Bedenk 11 vragen voor degene die jij gaat nomineren. En dit dus ook niet 🙂
 • Breng de genomineerden op de hoogte: O en dit ook niet. Oeps 🙂

Mooie vragen wel Wildcard, ik doe mijn best om ze zo interessant mogelijk te beantwoorden.

Met welk dier kan men je vergelijken?

Ik zou denken met een kat?  Die intens kan genieten van een streepje zon op haar vacht, mijn vel in dit geval. Of een beer, dat zou ook helemaal kunnen, voor de winterslaap dan vooral :), en voor het snurken, waar ik volgens mijn dochter kampioen in ben…

Wat zou je willen realiseren?

Mijn eigen champagnebusinessje, een boek uitgeven dat héél véél gelezen wordt…

Van welke bloemen hou jij?

Van alle soorten bloemen, alleen anjers en lelies vind ik iets minder aantrekkelijk.

Hoe ziet je ideale man/vrouw er uit?

Geen idee.

Kan je goed koken?

Wel ja dat lukt aardig. Maar verwacht van mij geen culinaire hoogstandjes, de gewone klassieke dingen die je elke dag op je bord krijgt, daarvoor kan je op mij een beroep doen.

Wat zou je doen als je een android kon worden?

Ik zou onder geen enkele voorwaarde een android willen worden…. stel je voor zeg 😉

Waarom ben je je blog begonnen?

Omdat ik andere mensen die ook met een burn-out kampten een hart onder de riem wou steken door mijn verhaal te vertellen.

Hoe denk je over kinderen adopteren?

Dat het een mooie betrachting is, maar zeker geen gemakkelijke.

Wat is je lievelingskleding merk?

Rinascimento 😉

Kan je goed met geld om?

Ik mag niet klagen eigenlijk. Ik slaagde er tot nog toe aardig in om de eindjes aan elkaar te knopen.

Wat zou er bij je thuis moeten veranderen?

Het zou wat groter mogen worden.

Ziezo Wildcard. Dit waren mijn, ik geef het toe, erg beknopte antwoorden. Zoals ik al hierboven zei ga ik niemand nomineren, en ga ik ook geen vragen opstellen. Maar iedere blogger die dit leest is natuurlijk hélemaal vrij om het stokje op te nemen hé.

Myriam

32 gedachten over “Liebster Award – thanks Wildcard ;)

 1. Heerlijk om te lezen en ook weer een beetje meer van jou bekend voor mij 😉 Dat je het zo kort hebt kunnen houden in je antwoorden, hahahaha en ik schrijf net bij Narda dat lelies ook mijn lievelingsbloemen zijn, maar dat heeft alles met mijn echte voornaam te maken, wat in het Hebreeuws dus lelie betekent, hahahaha

  X

  Liked by 1 persoon

 2. Leuk ingevuld weer! Bij dat kledingmerk (wat ik amper kan uitspreken trouwens hahaha) vraag ik me echt af of het echt bestaat 😉 Waarschijnlijk wel dus, maar heb er werkelijk nog nooit van gehoord 😛

  Liked by 2 people

  1. Hahahahahaha, onze relatie loopt spaak. Wat vreselijk, daar horen lelies bij 😉 Ik weet niet waarom maar ik ben er idd niet dol op. Jij dus wel. Hopelijk kunnen we deze verschillen overstijgen 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s