Confused… you will be!!

Als je het nog niet was, dan word je het wel na het lezen van mijn capriolen op vlak van toekomstig werkgebied.

Lieve bubbel/(blogvolger als je dat liever hoort), die in stilte denkt:

Wat is dat met Myriam. Eerst enige stabiliteit met dat vrijwilligerswerk, dan verkondigt ze met véél bombarie dat ze werk heeft. Om te beginnen bij een farmaceutisch bedrijf waar het eeuwen duurde voor ze effectief aan de slag ging. En dan verkondigde ze onlangs dat ze bij het FPC kon starten(forensisch psychiatrisch centrum mocht je dat even vergeten zijn?), waar ze nu nog steeds niet begonnen is. Ondertussen wil ze blijkbaar een zaakje opstarten waarvoor al eens een tipje van de sluier werd opgelicht.

Maar wat doet ze nu eigenlijk? Ik voel je denkgolven gewoon deze richting uitkomen, ontken dus maar niet dat je dat wel even gedacht hebt.

Ik denk het zelf ook wel eens.

Laat ik kort een kleine samenvatting maken, een stand van zaken geven enerzijds voor mezelf zodat ik door het bos de bomen weer wat zie, en anderzijds voor  jou, zodat je weer wat licht in de duisternis krijgt:)

Ik werk nog steeds bij het CAW, met veel enthousiasme, één halve dag per week. Alleen vrees ik dat ik dat vanaf november niet meer zal kunnen combineren, en dat ik mijn vrijwilligerswerk aan de kapstok zal moeten hangen.  Ik kijk het nog even aan, maar je merkt zo waarom.

Ik ben nu toch al enige tijd bezig bij een farmaceutische bedrijf, als studieverpleegkundige. Ik bel mensen op om hen aan te sporen de vragenlijsten die ze kregen of nog moeten krijgen in te vullen en terug te sturen, ik geef gegevens in mijn computersysteem in, en nu en dan ga ik de hort op met mijn collega, om informatie uit medische dossiers te halen en eveneens in de webapplicatie in te putten. Ik doe het graag, echt waar. Ik kan veel van thuis uit doen, ik heb een laptop en internet van het werk. Maar als ik noteer hoeveel uren ik hieraan spendeer, dan vrees ik dat ik voor een hongerloon zal gewerkt hebben. Dus dat bekijk ik nog even, tot in november mijn eerste uitbetaling wordt gestort. Dan pas zal ik echt weten hoeveel ik per uur verdiend heb. Omdat een farmaceutisch bedrijf nauwelijks een goed doel kan genoemd worden, ook al leveren ze dan mooi werk, zal ik voor mezelf de afweging maken of het inkomen opweegt tegen de tijdsinvestering.

Dan is er het FPC. Ik ben goedgekeurd en dien enkel nog de medische adviseur te passeren. Voor november heb ik mijn lijst ingediend van de dagen die ik kan werken. En hopelijk ook mag werken. Zodat er money op de rekening komt weet je wel.

En zo is er gisteren dan nog een gesprek geweest met een recruteringsbureau, één van hoge standaard mag ik wel zeggen. Via via kwam ik daar terecht, want ik dacht eerlijk gezegd dat het een headhunters bureau was. Zelf zou ik er dus nooit spontaan contact mee gezocht hebben. Mijn head zal in geen geval nog gehunt worden. Hoeft ook niet, daar verlang ik niet naar.

Maar het was een deugddoend gesprek, met vele tips en tricks, en met de suggestie om nu nog eens loopbaanbegeleiding te doen, nu ik er wel aan toe ben. Omdat ik zoveel mogelijkheden heb, en dat het goed zou zijn mocht uitgevist kunnen worden welke daarvan best kunnen aangeboord worden. Bloos bloos. Dat doet wel deugd zoiets horen.

En ja, ondertussen is er het project ivm champagne. Maar daar horen jullie later meer over.

Is de mist weggetrokken? Of heerst er nu volslagen duisternis?

Ik hoop het eerste.

Ciao Myriam

20 gedachten over “Confused… you will be!!

  1. Volledig helder! Mijn god, alleen dat woord al: Loopbaanbegeleiding. Nee, daar ben ik nog niet aan toe, maar ik vind het zo fijn om te horen dat jij daar ondertussen wel aan toe bent! Ik ben benieuwd hoe jouw leven er over een jaar uit ziet. 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s