Champaign and stuff.

keep calm and drink champaign

Ik heb de laatste dagen wat minder tijd in mijn blog gestoken, zoals je kon merken beste blogvolger/bubbel. Dat wil niet zeggen dat de little grey cells niet aan de arbeid waren. Integendeel, ze draaiden overuren die arme creatuurtjes. De stoom ontsnapte bij momenten uit mijn oren, mijn oogbollen stuiterden rond in hun kassen, mijn bloeddruk steeg en mijn pols ratelde onregelmatig en snel.

Zoveel inwendige activiteit moet zich op één of andere manier veruitwendigen. Maar in wat?

Eigenlijk gaat het meer om een cirkelbeweging. Je krijgt input, je gedachten gaan in overdrive, er ontstaat uitwendige activiteit, die op zich weer aanleiding geeft tot nieuwe input en zo verder en zo voort.

De hamvraag die je hier kan stellen is deze: heb ik gesnoven of één of andere geestverruimende drug gebruikt? Neen, ik kan met zekerheid stellen dat ik dat niet heb gedaan!!!!

Wie mijn blog volgt van in het prille begin weet dat ik toen wel eens postte over één van mijn passies: champagne.

Gaandeweg nam mijn andere passie het over: schrijven, schrijven, lezen en weer schrijven. De champagne geraakte op de achtergrond, tenminste op mijn blog.

Ondertussen echter heeft de grijze massa input gekregen, véél input. De massa is beginnen werken, samenwerken, netwerken, inwerken, en uitwerken. En stilletjes aan begint een plan vorm te krijgen. Een spannend plan. Waarover ik jou natuurlijk zal informeren…. later. Eerst nog eventjes sudderen en nieuwsgierig zijn, en raden, ja raden mag ook. 🙂

En in the mean time blijf ik gewoon schrijven, lezen, werken en doen wat elke mens zoal doet in zijn leven.

Stay tuned.

Myriam

25 gedachten over “Champaign and stuff.

  1. Volgens mij niks met champagne en al zeker niet buitenland :-),…..maar super dat je fijne plannen maakt, wat het wordt is niet zooo belangrijk, ik onthou hier dat jij je eigen leven creërt,…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s