Facts 2015

https://rolfvanderleest.wordpress.com/2015/09/23/fulia-gaat-naar-gent/

Op vraag van Rolf deel ik deze blogpost met jullie. Over het unieke evenement Facts dat doorgaat op Flanders Expo dit weekend.

Allen daarheen en veel succes.

Vergeet niet op de link hierboven te klikken om de post van Rolf te lezen, lieve bubbel/blogvolger

Myriam

12 gedachten over “Facts 2015

  1. Ik blijf thuis omdat ik geen fantasie heb, al heb ik wel even getwijfeld om mij te vermommen als Xania Srto een miniatuur figuur die leeft onder water in de rivier Dele Dorsales en alwaar hij een onderwaterhutje bewoont tesamen met zijn vrouw Crea Bovis en zijn zoontje Aado Srto en de hond Kipo en de katten Jouno, Theios en Plonous. Xania Stro is bedenker van literaire verhaaltjes over vrouwen die graag champagne drinken en die publiceert hij via een ondergronds netwerk op de Vrijdagmarkt in Gent en heel veel fans van Xania Stro wensen contact te leggen met hem, maar telkens opnieuw weet hij te ontsnappen en nu is hij ondergedoken in FPC De Doornen Duinen in Xaliposius, een klein stadje ten noorden van Xavius, eveneens een onderwaterstadje, maar hou het stil hoor, want als Xania Srto ontdekt zou worden, wat zal er dan wel niet gebeuren onder zijn fans? Wie weet, een nachtelijk feestje dat dementerende doch contente vrouwen uit hun slaap houdt zodat ze met hun nieuwe stofzuiger zo veel geluid trachten te produceren dat ze de luide muziek niet meer hoeven te horen. Maar om dus kort te gaan, ik blijf in Turnhout want ik heb veel te weinig fantasie om naar Facts 2015 te gaan, dat mag ondertussen wel duidelijk zijn. Ik zal Hisoku of zoiets dus ook niet onmoeten anders deed ik haar zeer gaarne de groeten van u. Was getekend Xania Stro

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s