Break

Picture from http://www.carerslewisham.org.uk

Ik weet dat je begrijpt dat ik nu even niet kan komen lezen

dat ik niet alle dagen blog.

Het is gewoon te hectisch op dit moment.

Ik kom gauw terug.

Niet weglopen, bubbel πŸ˜‰

Myriam

61 gedachten over “Break

 1. Hee myriam,
  take care dear, en vooral take your time πŸ™‚
  Dat is toch zo heerlijk van hier, dat kan, dat mag en we doen allemaal ons ding en ineens ben je daar dan weer. En dan zijn we blij. Ik zeg ‘we”; volgens mij mag dat ook.

  Goed weekend ! X

  Liked by 1 persoon

 2. Ik lig zoals steeds in bed dus weglopen zit er niet in πŸ™‚ maar toch laat me hier nu ook geen jaren liggen zonder een blog van jou of ik kom persoonlijk naar Oostakker om enkele gedichten te declameren

  Liked by 1 persoon

 3. Vanuit mijn bedstede groet ik u en wens u alle geluk en vrede toe, doch laat ons nu ook weer geen jaren in de steek of ik kom persoonlijk een mijner teksten voorlezen in Oostakker, iets wat niemand echt wil meemaken, geloof mij πŸ™‚

  Liked by 1 persoon

 4. Myriam, je bent mijn heldin. Ik vind het zo moedig van je dat je hebt besloten. Alleen dat al is zo’n lange weg en zo’n moedige stap, want je doet het niet zΓ³maar. Het is vast naast het leren lopen als kind de moeilijkste stap in je leven. Ik moet vaak aan moedige vrouwen zoals jij denken. Er woonde er eentje tegenover mij in het bos lang geleden. Ze was weggegaan bij haar man, haar oudere kinderen en haar mooie grote huis, om in een mini-huisje in het bos te komen wonen totdat ze iets anders gevonden had. Ze knapte zΓ³ op! Ze wandelde in het bos, ze kwam bij, ze vertelde dat haar kinderen zeiden dat ze haar nooit zo vrolijk hadden gezien. Dat is toch ook een mooi geschenk, dat je je kinderen je ware mooie vrolijke zelf weer kunt laten zien over een tijdje. Het is vast goed zo. Al zal het heel moeilijk zijn en nog worden, maar ik heb gezien dat na de pijn de zon weer zal schijnen voor moedige vrouwen zoals jij ❀

  Liked by 1 persoon

  1. Ik geloof daar ook in Woolywoot, dat de zon weer gaat schijnen. Ik wou alleen dat mijn zon kon schijnen zonder dat ik mijn man en kinderen daarvoor moest pijn doen. Maar zo is het nu eenmaal. Een heldin, neen, zo zie ik mezelf niet. πŸ™‚

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s