Driving in Oosterbeek

Vanmiddag belandde ik met Marion van Mijn Kladblog op een terrasje in de metropool Oosterbeek. Hoe we daar terecht kwamen vertel ik later wel een keer, als ik terug thuis ben. Voor nu schrijf ik héél kort op mijn smartphone, dus géén foto’s, linken en toestanden want dat lukt me niet…
We zaten dus op het terras van het Grand café Oosterbeek, gezellig in de zon gedurende vijf minuten, en in de opstekende wind en regen gedurende de rest van de tijd. Tussen onze intense gesprekken en lachstuipen door viel me de vreemde rijstijl op van de Oosterbeekse bevolking. Écht heel apart. Gierende banden, piepende remmen, glijdend tot stilstand komen..Het overkomt de beste wel eens maar hier overkomt het iedereen…
Erg bijzonder…
Heb jij er ook iets van gemerkt of is het een lokaal verschijnsel?
Ik gok het laatste.
Myriam

58 gedachten over “Driving in Oosterbeek

   1. Ben benieuwd. Kan niet wachten op je verslag, uiteraard weer met foto’s van lekker eten en drank, daar hou ik wel van plogs en blogs met heerlijk voedsel, je zou haast denken dat ik honger heb, doch ik heb zonet nog vijf broodjes met ham gegeten dus nee, echt hongerig kan je mij niet noemen.

    Liked by 1 persoon

    1. Niet dan? Ik heb dat al en jij bent zoveel populairder. Ik heb ook een stylingcoach, een kapper, een adviseur voor Engelstalig woorden en een corrector, al zoek ik nog steeds een nieuwe

     Liked by 1 persoon

 1. Ik sprak gisteren ook af met Rolf maar ik tik nu op mijn Ipad, dus mijn verslag hierover volgt later wel eens. Terwijl wij van onze koffie nipten viel de vreemde manier van wandelen op, eigen aan de bewoners van Zoersel? Ik nam hiervan enkele foto’s die ik wellicht later eens plog. Doch ik kan jullie al melden dat ik nogal gelachen heb. Ik vraag met af of ze op andere plaatsen in Vlaanderen, zoals bijvoorbeeld Geel, ook zo raar rondwandelen. Misschien waag ik morgen hierover een gokje. Misschien lag het aan mijn ogen, bedenk ik nu en wandelen ze helemaal niet vreemd in Vlaanderen. Tot later

  Liked by 1 persoon

   1. Toch altijd oppassen met bloggers te bezoeken. Ikzelf ben zeer op mijn hoede altijd. Laats had ik afgesproken met een vrouwelijke blogster uit Eindhoven, bleek het een travo te zijn van twee meter, met een pruik, make-up en een fles cava. ‘Een fles cava,’ zei ik, terwijl je champagne beloofd had.

    Liked by 1 persoon

 2. Leuk hoor dat je andere bloggers opzoekt…. volgens mij laatst ook al een ontmoeting met iemand, toch? Misschien ook leuk om eens een grote blogmeeting weer te organiseren. Lijkt me best tof om met een heleboel bloggers bijeen te komen.

  Liked by 2 people

  1. Ik vind het ook niet zo fijn maar nood breekt wet 🙂 en er is blijkbaar een update geweest in WordPress want het is véél gebruiksvriendelijker geworden nu voor de smartphone. Tenslotte is Swype de oplossing voor iets dikkere vingers 🙂

   Like

 3. Een slechte rijstijl komt door het ontbreken van mentaliteit 😉
  Gezellig om met bloggers af te spreken. Ik heb er drie “live” gezien en het is me alle keren bevallen!
  lieve groet

  Liked by 1 persoon

 4. Die Mark lijkt me een echte hartenveroveraar. Ik lees meer dames over hem 🙂

  In Groesbeek was ik nog nooit, dus hoe dat zit met die piepende banden. Misschien vrouwen die Mark gesignaleerd hebben? -)

  Allemaal als grapje bedoeld hoor. Ik wil geen polemiek veroorzaken.

  Liked by 1 persoon

 5. Whahahahahaha Myriam, zoals je merkt, ben ik nu achteruit aan het lezen 😉 En die gierende banden, uhm, ik denk dat dit niet echt lokaal is, kunnen ze hier ook heel goed, misschien een beetje anders, maar als je hier zou zitten bij mij en dan later op de avond zo weekend tijd? Och, je krijgt vele hartverzakkingen hoe ze hier dan over de rotonde met gierende banden voorbij komen, wat niet zou kunnen zo hard.

  X

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s