Raindrops keep falling on my head.

Picture from http://www.gaiaonline.com

Het regent hier. Een grauwe donkere natte dag, aan de planten kan ik zien dat het zomer is, voor de rest neem ik rustig aan dat het begin november is.

Waarom kan ik geen voorraadje zon aanleggen, zodat ik op een dag als deze toch even een glimp kan opvangen van die gouden gloed die ik zo nodig heb?

Waarom ben ik zo gevoelig voor weersomstandigheden? Van zodra de zon weg is, sluipt de melancholie dichterbij. Ik wil dat gezelschap niet, maar of ik nu wegren, boos kijk of probeer te schaterlachen, ze haalt me steeds weer in.

Heb jij er ook last van bubbel/blogvolger?

HART ZINKT ZWAAR OMLAAG

DOORDRONGEN VAN DUISTERNIS

WARM ZONLICHT NODIG.

© Myriam

36 gedachten over “Raindrops keep falling on my head.

 1. Heel herkenbaar! Ik merk nu eigenlijk pas dat ik veel gevoeliger ben voor weersomstandigheden dan ik altijd dacht. Sinds ik hier woon heb ik daar ook helemaal geen last meer van. Soms denk Ik echt dat het alleen al voor de mentale gezondheid beter zou zijn om niet meer terug te verhuizen naar Nederland (of België) 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Ik ben nogal van het knusse binnenzitten. Kaarsje aan, kop thee. En evengoed wandel ik in de regen. Nee, ik heb er weinig last van. Vervelend dat je dat hebt. Morgen schijnt de zon weer 😀 Tenminste, voor even.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik zou eigenlijk willen dat het alleen ’s nachts regent. Zo tussen 01.30 en 6.30 uur of zo. Dat is toch ook prima? En dan overdag een mooi blauw luchtje en wat zonnestralen. Graadje op 25. Ik zeg: niets meer aan doen.

  Liked by 1 persoon

 4. ik heb er helemaal geen probleem mee als het wat regent hoor, Myriam. Zeker niet tijdens de week. De natuur (lees: ons gazon) kan serieus wat water gebruiken. En ik vind het zelf verfrissend om ’s in de regen te wandelen.
  Zolang het maar geen dagen aan één stuk is… 😛

  Liked by 1 persoon

 5. Terwijl ik gezichten zie vertrekken wanneer de regen komt, kruipen mijn mondhoeken omhoog. De zomer is mooi en ik was er aan toe. Maar de herfst is mijn seizoen. Alles is mooi. Warm. Vol leven. Of nouja, mijn gemoedstoestand kruipt omhoog. Ik hou er van en geef je wat van mijn gestraal xxxxx

  Liked by 1 persoon

 6. Ik snap niet dat ze het boven nog steeds niet begrijpen. Het is zo simpel: overdag zon en ’s nachts regen. Burgers en boeren tevreden! Ik krijg alleen last van het weer als het meerdere dagen achter elkaar regent. Ik zie er ook het knusse wel van in, maar dat knusse is direct verdwenen als de hond uitgelaten moet worden 🙂
  Sterkte!
  lieve groet

  Liked by 1 persoon

 7. Ik heb jaren last gehad van de zogenoemde winterdepressie.. Nu ben ik juist in de zomer iets somberder. Ik heb het gevoel dat ik juist in de zomer “moet” genieten en het is dan zo akelig dat genieten gewoon niet altijd lukt. In de winter voelt het alsof het meer toegelaten is lekker voor de buis te hangen met een zak chips. Ik slaap bovendien in de zomer ook nog eens heel slecht.. Kortom: van mij mag de herfst/winter wel komen! 😄

  Like

 8. Geen last van. Misschien moet je daar vrouw voor zijn. En welk weer het ook is… ’t is allemaal prima. Er valt trouwens toch niks tegen te doen, dus het is wel zo praktisch over het weer totaal niet na te denken.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s