BLOGLOVIN

Bloglovin? Ja tuurlijk blog loving!! Wat doe ik hier anders?

Nou, bloglovin is ook nog iets anders zo blijkt, dan enkel houden van bloggen, van blogs schrijven en blogs lezen.

Het is ook een manier om makkelijk blogs te volgen.

Je logt in op Bloglovin bijvoorbeeld met je FaceBook account.

Je klikt aan welke Blogs je wil volgen en van elke nieuwe blogpost word je op de hoogte gebracht.

Precies zoals met de WordPress reader eigenlijk hoor. Alleen werken WordPress en Bloglovin niet zo fijn samen heb ik de indruk. Het kan natuurlijk maar een indruk zijn.

Ik kreeg een bericht van Bloglovin dat er in augustus een wedstrijd is uitgeschreven, voor wie het meest nieuwe blogvolgers kan aantrekken tijdens die maand. Omdat het mijn grote droom is, zoals jullie wel weten, om héél véél bloglezers te hebben, en zo mijn schrijfdroom waar te maken, durf ik jullie vragen of jullie mij  (ook) willen volgen via Bloglovin. Voel je natuurlijk niet verplicht, hé. Dat nu ook weer niet. Maar het zou wel mooi zijn voor mij 🙂

Klikken op die knop, rechts naast mijn blogpost, simpeler kan niet.

Brede smile

© Myriam

39 gedachten over “BLOGLOVIN

 1. hier dito, als ik het embleem kan vinden dan klik ik ook, hahaha volg jij de mijne al via bloglovin, gezien ik het allerliefst vanuit de mail volg en via bloglovin ga ik alle reacties weer langs als er tegen reacties zijn gegeven ja of de nee, hahaha kortom voor meerdere functies handig 😛

  X

  Liked by 1 persoon

 2. Ik gebruik de laatste tijd meer de wordpress-reader, maar die rammelt wel wat met mijn voeten. Blogs verdwijnen zomaar, sommige updates krijg ik wel, andere niet, …
  Misschien moet ik wel terug naar Bloglovin gaan. Bij deze dus.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik heb bloglovin een aantal maanden geleden een tijdje uitgeprobeerd en kon er alleen maar voor mij niet interessante blogs op vinden (mode en zo). Bovendien moest ik op elke post weer apart de bloglovin knop vermelden (omdat ik de gratis WP-uitvoering gebruik) en ook bleek nog eens dat er vanwege bloglovin veel hits op mijn weblog verloren gingen – lees, niet geteld worden.
  Blogtrommel schreef er begin 2015 een blog over: http://www.blogtrommel.com/het-gevaar-dat-bloglovin-heet/
  Na lezing van dat artikel besloot ik met bloglovin te stoppen. Daarom kan ik jou ook niet toevoegen, want dan moet ik eerst weer een account maken en daar pas ik liever voor. I’m sorry, maar het zij zo 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Goh, ik heb mij dat in november vorig jaar als doel gesteld, 1000 op één jaar. Mijn droom is om zoveel mensen te bereiken dat ik professioneel iets kan doen met mijn blog. Dat mijn schrijfsels zo véél mensen bereiken dat ik ergens een column krijg of een boek uitgegeven krijg. Of dat lukt bij 1000 volgers weet ik niet, maar het is een magisch getal waar ik naar toe werk 🙂
   Bedankt om me te volgen xx

   Like

  1. Eerlijk? Ik ook. Maar ik dacht misschien vind ik zo wat extra lezers en die zijn belangrijk voor mij met het oog op ooit iets publiceren. Maar voel je écht volledig vrij om blog lovin te laten voor wat het is en de WordPress reader verder te gebruiken, die vind ik ook véél beter

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s