Self-pity

15-07-19-arm

Kijk, ik wil je bij deze waarschuwen, lieve bubbel/blogvolger, ik loop over van zelfmedelijden vandaag.

De foto hierboven is dan ook een foto van mezelf, met mijn zere pootje 😦

Hoe zielig is dat?

Effe terug in de tijd. Gisteren, rond een uur of twee, stapte ik over het drempeltje dat me van mijn keuken naar mijn terras brengt. Tenminste, dat was de bedoeling…Heb ik nu een klein attaque-ske gedaan, heb ik gewoon mijn evenwicht verloren, ben ik blijven haperen met mijn teenslippers? Ik weet het niet… Ik weet alleen dat ik plots de grond op me zag afkomen, en dat ik in een instinctief gebaar mijn hand uitstak om mijn val te breken…in plaats van mijn val, brak ik mijn linkerpols.

En dat is behoorlijk balen.

 • Het doet verdomde zeer.
 • Ik had geen idee waar ik mijn linkerhand zo allemaal voor nodig had, voor héél véél blijkt.
 • Ik mag nietΒ rijden met de wagen…
 • Ik kan slechts met één hand typen…
 • En net nu is mijn contract, eindelijk!!!!, binnen, en kon ik aan de slag.

Dat wordt dolle pret, het land rondrijden van ziekenhuis naar ziekenhuis met het openbaar vervoer πŸ˜‰

Ach, alle gekheid op een stokje, er zijn behoorlijk wat ergere dingen in het leven πŸ™‚

Toch bedankt om even naar mijn klaagzang te luisteren.

Het is voor jou vast ook niet makkelijk om zo’n blog te volgen als deze πŸ˜‰

Myriam

78 gedachten over “Self-pity

 1. Een ongeluk is snel gebeurd en is meestal onnozel. Ik herinner mij ook nog zo’n pleister. Een rode had ik toen gekozen…Had zo’n pijn dat ik geen ijsje wou eten. Toen wisten mijn ouders het zeker: het is serieus !! Laat je nu maar in de watten leggen !

  En succes met dat contract !!

  Liked by 1 persoon

 2. Wat spijtig dat de valpartij je naar het ziekenhuis bracht.Vlug beterschap natuurlijk maar met medelijden ben je weinig dat zal je vlug ontdekken.Beter je creativiteit aan te spreken dat helpt je een beetje vooruit en hopelijk neemt de pijn gauw af en vind je ,je draai al is dat soms heel moeilijk .Maar denk dat jij je door niets in de hoek laat drukken en misschien kan je met de spraaktechnologie in windows 8 toch iets aanvangen.

  Liked by 1 persoon

 3. Lieve Myriam, wat een domme pech. Vanzelfsprekend mag je nu even vanuit het diepst van je ziel komen klagen. Stom rotdrempeltje 😦 Als ik niet zo ver weg woonde zou ik me opwerpen als jouw particulier chauffeur, die tijdens wachttijden in de files jouw teksten met vier Ñ vijf vingers tegelijk zou typen.
  Veel sterkte ermee ❀ !!!

  Liked by 1 persoon

 4. Lijkt me tamelijk frustrerend: een pols breken. Een voet…alla….maar alles met maar één hand doen… En ook nog pijnlijk. Sterkte en van harte beterschap!
  Lieve groet Kakel

  Liked by 1 persoon

 5. Oh nee. Zo stom altijd. Ik viel 2 jaar geleden van de trap op mijn werk en brak mijn linkervoet. Ik kon gelukkig wel nog met de auto rijden omdat ik de automaat van mijn vader kon lenen. Zo kon ik op zijn minst de kinderen nog naar school brengen. Ik denk dat een pols nog onhandiger is. Hopelijk wordt het geen al te warme zomer meer πŸ˜‰

  Liked by 1 persoon

 6. Ai, dat is nog eens balen. Uit (helaas zeer ruime) ervaring weet ik hoe het is om in de zomer in het gips te zitten, dus ik hoop voor jou van harte dat de temperaturen niet al te erg omhoog gaan schieten in de periode dat je van je gips mag genieten… Hopelijk mag je snel afscheid nemen van je gips!

  (Oh, trouwens, ik las iets over breinaalden: niet doen! De jeuk gaat niet weg, maar je huid gaat wel helemaal kapot met het risico op vieze ontstekingen…)

  Liked by 1 persoon

 7. Ai wat vervelend Myriam!! Al ben je sneller van een breuk genezen dan van een kneuzing, dus in dat opzicht… Anyways, sterkte en beterschap. Ik hoop dat het snel genezen is!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s