Adeline 10 – Dirty

Pïcture from http://www.jpgmag.com

Lees hier wat hier aan vooraf gaat!!!

Dit hoofdstuk gaat over Ted, en kan gevoelige zielen schokken. dus als je van jezelf weet, dat je zo’n gevoelige ziel bent, stop dan nu met lezen 😉

Ondertussen had Ted zijn bewusteloze moeder uit het afgekoelde badwater gevist. De blaren die ze eerder al had opgelopen, waren open gegaan. Er kwam pus uit. Stinkende gele pus. Hier en daar begonnen zich al weer nieuwe blaren te vormen.

Hij gooide haar lijf op de halfvergane en smerige matras, en dekte haar weer losjes toe met het vieze laken. Hij schoof een stoel dichterbij en zette zich op zijn gemak naast haar. Zijn voeten liet hij rusten op de rand van het bed.

Voorzichtig gekreun steeg nu en dan tussen de lakens uit. Het magere lijf rolde heen en weer.

Pijn, mompelde de schim die ooit moeke was. Pijn…. Dorst…. Dorst….

Haar lippen waren droog en aangekoekt, hier en daar gebarsten.

Ted bekeek het even rustig.

Moeke toch. Ben je braaf geweest? Ben je flink wakker gebleven tijdens je wekelijkse bad? Neen, dat ben je niet. Je bent gewoon in slaap gevallen. Ik doe alle moeite om je te verzorgen, en wat doe je op het hoogtepunt van de verwennerij? Je valt in slaap. Vind je dat je een beloning verdient? Ik dacht het niet hé.

Moeke mompelde en kreunde wat.

Ted ging staan. Wat een ondankbaar kreng was dat mens toch. Zijn moeke was vertrokken, en in de plaats had hij deze totaal incapabele vervangster gevonden. Dacht ze nu werkelijk dat hij het niet door had? Dat hij niet wist dat zij niet moeke was? Dacht ze dat hij achterlijk was?

Nou, dat dacht ze dan verkeerd. Niemand had een band zoals hij met zijn moeder. Tot zijn twaalfde lag hij aan haar borst. Overdag enkele keren, en nadat vake verdwenen was, ook tijdens de nacht. Ze voerde hem. Nooit nam hij zelf ook maar één hap of slok.

Ze waste hem met zorg. Zoveel zorg. Je had geen idee hoeveel zorg. Hij werd geboend en geschrobd. Hard, dat wel, zo hard dat het vaak bloedde. Soms was het water wat te warm, maar dat was om de microben te doden, vertelde moeke hem. Die beestjes zaten werkelijk overal op en konden een mens doodziek maken.

De meeste aandacht ging naar zijn penis.

Een heel belangrijk orgaan voor een man, verzekerde moeke hem. Zeker voor zo een knappe, stoere jongen als jij, zoon. Ze glimlachte gelukzalig terwijl ze zijn penis héén en weer bewoog tijdens het wassen. Vreemde gevoelens bekropen hem. Hij begreep er niets van. Zijn kleine slappe piemel veranderde in no time in een grote harde paal. Het was fijn, maar ook weer niet. Het mocht omdat moeke het zei.  Terwijl hij toch het gevoel had, dat het niet mocht. Hoe ingewikkeld kon iets zijn?

Waarom voelde hij zich zo smerig nadat hij gewassen was?

Hij vroeg het zich vaak af. Maar nu hield hij zich niet meer bezig met zulke onbenulligheden. Het hoorde er gewoon bij. Seks en erecties waren onlosmakelijk verbonden met moeke, en met een smerig gevoel.

Pas na een hele tijd ontdekte hij wat het smerige gevoel kon doen weggaan.

Na alweer een wasbeurt was hij naar buiten geslopen, zonder dat moeke het zag. Hij was een jaar of tien.

Hij verschool zich in het kippenhok bij de buren. Toevallig zat daar één van de kippen op haar nest. Hij bekeek het beest een tijdje. Plots schoot zijn arm als vanzelf uit naar de kip. Hij omklemde haar, en met beide handen wrong hij het protesterende dier de nek om.  Hij gooide het slappe kippenlijfje naast zich neer, boog zich over de nog warme eieren, en stampte die met zijn voeten kapot.

Daarna gleed hij soepel de kippenren weer uit. Hij was terug thuis voor moeke had gemerkt dat hij was verdwenen.

Toen stelde hij vast dat iets doodmaken een goeie remedie was tegen het smerige gevoel.

De enige remedie.

Myriam

13 gedachten over “Adeline 10 – Dirty

  1. Dan geef jij een opmerking voor het erotisch geladen zijn van de Pannecoucke-sage 🙂 – de incest die hier wordt beschreven is nu ook niet bepaald om in het Parochieblad te zetten :).
    Griezelig vervolg op je verhaal, maar ook hier leent de historie zich niet tot humor.

    Liked by 1 persoon

  2. Je bent wel weer aardig op dreef, Myriam. Ik vraag me af of je dit vóór of ná de gebroken pols op papier hebt gezet, maar dat terzijde. De naar ik aanneem slechts zelden voorkomende moeder-zoon-incest (en de gevolgen ervan) weet je op zo’n manier te brengen dat het gelukkig niet onder het kopje erotiek is onder te brengen; tenzij de lezer zelf net zo misbruikt is als het onderwerp (of liever: lijdend voorwerp) van deze aflevering…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s