HAPPY WITH A POSTCARD FROM LONDON

IMG_20150709_182017   IMG_20150709_182104

Celine van All stuff likes lootte mij er enige tijd geleden uit. Ik was de gelukkige naar wie ze een postkaart zou sturen toen ze een weekendje weg ging naar Londen.

Zulke dingetjes, daar word ik dan helemaal blij van. En vandaag was het dan zo ver. De postkaart lag in mijn brievenbus, en ik wil ze graag met jullie delen!!!

Héél erg bedankt, Céline!!!!!

Lieve bubbel/bloglezer, neem ook eens een kijkje op http://www.allstufflikes.wordpress.com.

Heerlijke blog!!!

Myriam

37 gedachten over “HAPPY WITH A POSTCARD FROM LONDON

   1. Ik ga de actie in de gaten houden! Ik ben alleen een beetje bang dat de post hier niet aankomt (is namelijk al heel vaak gebeurd, mijn moeder heeft al iets van 1,5 maand geleden een mooie kaart gemaakt die ook niet is aangekomen helaas). Heel irritant is dat. Ik stuur zelf ook bijna nooit wat op, om teleurstelling te voorkomen haha. Maar deze keer kan ik het proberen natuurlijk 😀

    Liked by 2 people

 1. Ik heb de laaste twee, drie jaar geen kaarten meer gestuurd. Tot afgrijzen van mijn moeder, maar de kaarten op de bus krijgen in Israel kost je minimaal een uurtje of twee. In die tijd kan ik heel veel berichten sturen hoe het gaat.. met foto 😉

  Love As Alwyas
  Di Mario

  Liked by 1 persoon

 2. Mijn eerste reactie was die van Harrij – dat een kaartje toekomt met een doorgeschrapt adres, niet te geloven :). Je hebt wel je naam laten staan – zo weet nu iedereen dat je SM-meesteres bent in Het Vrollijk Huppelend Meesje in Hoegaarden 🙂 !
  Leuk zo’n kaartje te krijgen…

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s