Haiku – empty

http://www.shortbackfocus.com

Bubbel/bloglezer lief, zonet heb ik een uur doorgebracht achter mijn pc, met het schrijven van het vijfde deel van Peter of de weg uit de shit. Tot mijn buitengewone ergernis kreeg ik een foutmelding toen ik het voorbeeld wou bekijken, of opslaan, of zelfs publiceren. Ik heb de hele handel moeten afsluiten, en toen ik hem weer opstartte, bleek de hele post, behalve de eerste zin, verdwenen te zijn. En nu heb ik geen tijd meer om hem opnieuw te schrijven….

Dus krijgen jullie vandaag nog eens een haiku, en schrijf ik morgen over Peter….

HET PLEIN NA HET FEEST,

MELANCHOLIE EN AFVAL,

HART EEN LEGE HULS.

29 gedachten over “Haiku – empty

 1. Ja, WordPress is weer lekker bezig, dat had ik gisteravond, dat ik op den duur zelfs mijn eigen blog niet meer op kon, andere blogs amper ingeladen werden.

  Ik geef dan ook altijd de tip, vrijblijvend, om je verhalen die wat langer zijn, niet direct in WordPress te tikken, maar in Word, Wordpad of kladblog of elders op je pc, als je klaar ben, kun je het zo copy/pasten in wordpress zelf, en als dan blijkt dat het mis gaat, heb je het origineel nog altijd bij de hand. Dit deed ik al op web-log welke niet meer bestaat maar ik heb nog altijd verhalen dus staan uit die tijd die ik nu zo neer zou kunnen zetten in wordpress.

  X

  Liked by 1 persoon

 2. Oh dat is balen, zeg 😦 . Om die reden schrijf ik mijn wat langere blogs altijd in Word en klik ik regelmatig op de opslaanknop, want er is niet erger dan iets voor een tweede keer onder woorden moeten brengen.
  Je haiku is weer raak!

  Liked by 1 persoon

  1. Ik schrijf meestal onmiddellijk op mijn blog. En normaal staat ie als concept, maar nu dus niet. Het is echt wel balen. Want ik haat het om dingen opnieuw te schrijven. Ach ja, misschien moet ik het toch eerst in Word doen en dan kopiëren…

   Liked by 1 persoon

   1. Het is vreselijk om dingen opnieuw te moeten schrijven. Je weet nooit meer precies wat je hebt geschreven en juist dat was goed… Het beste is in Kladblok, dan kun je het zo overzetten en heb je geen last van verschillende opties die al in Word staan. Maar uitproberen hé! Succes XXX

    Liked by 1 persoon

 3. Ik typ altijd alles eerst in Word en plak en daarna pas in mijn blog. Scheelt een hoop ergernis!
  Maar anders hadden we je mooie haiku weer gemist 😉
  lieve groet Kakel

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s