Interview!!!

Mij interviewen???

Zou iemand geïnteresseerd zijn om dat te doen?

Zou iemand anders geïnteresseerd zijn om dat te lezen?

Op de eerste twee vragen kan ik bevestigend antwoorden.

Ja, Marjelle van Marjelle blogt wil graag tot in Gent komen om mij te interviewen!!!

Marjelle komt van Olland, en moet daarvoor drie uren op de trein doorbrengen, enkele reis!!!!

En dan nog eens drie uren terug ook!!! Van motivatie gesproken…

Ik voel me bijzonder vereerd, maar dan ook écht héél bijzonder geflatteerd.

En weet je wat het fijnste van allemaal is? Die ontmoeting was zalig!!!

Marjelle blijkt een toffe madam te zijn, wat ik natuurlijk al kon vermoeden want ik volg haar blog al een tijdje.

Maar dat betekent niet noodzakelijk dat er ook een klik is, als je elkaar ontmoet..

In dit geval was die klik er meteen.

Alsof we elkaar al jaren kenden, zo konden we onmiddellijk met elkaar praten.

Van ijs geen sprake, of het zou in de Aperol Sprits moeten geweest zijn 🙂

Wil je weten of ook de derde vraag van hierboven positief kan beantwoord worden?

Volg dan onderstaande link, maak kennis met Marjelle en haar blog, en lees in één moeite door het interview met mij 😉

http://marjelleblogt.nl/met-bubbliciously-me-in-gent/

Myriam

68 gedachten over “Interview!!!

  1. M & M,

   Makkelijk, mooi en moedig interview. Ik kan het zo enorm waarderen als mensen zich zo openstellen in een interview. Maar ik kan het nog meer appreciëren als er zo zorgvuldig en respectvol mee wordt omgegaan!

   Waar ik echt van uit mijn schoenen ben geblazen is het motto van Myriam. Voor mij vat het geheel in één zin samen. Angst staat tegenover liefde. Dat beseft ze en met die wetenschap leeft ze! Dat straalt ze uit.

   Chapeau dames, Rolf van der Leest

   (Kopie van reactie op Marjelle blogt)

   Liked by 1 persoon

 1. Het was een heel leuke dag in zeer goed gezelschap in een mooie zonovergoten oude stad!
  En wat Myriam ook schrijft, we hadden meteen een klik, je hoefde niet na te denken wat je wel en niet ‘mocht’ zeggen, geen gesprekken die voornamelijk over koetjes en kalfjes gingen (die zijn vooral leuk in de wei). 😉
  Zeker voor herhaling vatbaar (allez ja, die zes uur op & neer met openbaar vervoer is wel een hele ruk, dat wel). 😉

  Like

 2. Ah, ik heb het hele interview gelezen! Supertof! Ik heb je natuurlijk ook meteen op fb uitgenodigd. Vraag me niet waarom. Ik deed het zomaar en eigenlijk heb ik de pest aan fb. Leuk dat de klik er direct was. Ik had dat ook met Xaviera. Zo bijzonder mooi 🙂

  Liked by 2 people

 3. Ollander.. zalig… toffe madam … heerlijk dat taaltje 😀 Maar even zonder gekkigheid: wat een geweldig interview! Ik werd er helemaal ingezogen. Ik volg je nog niet zo lang en nu opeens in die paar minuten heb ik het gevoel je een stuk beter te kennen! Ik word ook helemaal weggeblazen van dat motto van jou 🙂

  Liked by 2 people

 4. Wat leuk Myriam. Ik ga het zeker bij haar lezen en haar ook eens even volgen. Zelf werd ik vandaag geïnterviewd door een zekere regenboogvlinder uit Zeist, nou ja, misschien beter te zeggen – met vragen overladen en van leuke informatie voorzien.
  En volgende week komt er een kanjer van een blogster heeeeeeeeeeelemaal uit Gent om dat nog eens dunnetjes over te doen 😀 Met wat spraakwater om mij aan het praten te krijgen….
  Maar genoeg geschertst – ik ga je interview bij Marjelle even lezen.

  Liked by 3 people

      1. Ach wat de pot op met die buren. Nog wel even een uur afspreken. We zouden vroeg vertrekken, rond een uur of zeven als ik Sara uit haar bed krijg. Dan zijn we rond de middag bij jou, of is dat ongemakkelijk rond de middag 😉

       Liked by 1 persoon

       1. Ook wat de buren betreft spreek je klare taal!
        Als jullie hier rond de middag zijn, dan staat er een lekkere lunch voor jullie klaar. Prima dus wat ons betreft.
        Neem wel even een lekker warm Belgisch zonnetje mee, kunnen we lekker buiten zitten 😀

        Liked by 1 persoon

 5. Pas maar op, Myriam, je wordt straks nog een Bekende Belg 😉 Wat tof dat Marjelle zes uur wilde reizen om jou te interviewen. En nu “mag” je volgende week naar Harrij! Da’s nog eens een gezellig vooruitzicht.
  lieve groet

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s