Mission Accomplished

Eergisteren zat ik zoals elke ochtend nietsvermoedend in de badkamer, toen de deurbel ging. Ons moeder was gelukkig nog thuis, dus deze deed dan ook de deur open, en riep toen dat er iets voor mij was toegekomen. Ik deed de deur van de badkamer open en stak nieuwsgierig mijn hoofd naar buiten, waar een triomfantelijk lachende moeder mij een doosje aanbood. En dan sloeg het nieuws eindelijk in, en drong door de mistige nevels die nog rondhingen in mijn brein.

Ongeveer een week geleden was ik nog aan het sukkelen met de lay-out, en gefrustreerd had ik dan maar gewoon eventjes alle plannen opgeborgen. Maar na een tijdje kon ik de drang om verder te doen niet meer weerstaan, en ik stuurde mijn kopie in. Na ongeveer 48 uur zou deze kopie klaar zijn om opgestuurd te worden. En twee dagen later kreeg ik een mailtje dat alles klaar was en dat het ongeveer twee dollar was om het te laten overbrengen uit Amerika. Moeder vond dit een doenbare prijs.

En nu is hij er dus.

received_bWVzc2FnZV9ibG9iX2F0dGFjaG1lbnQ6OTUwNjk0NTU4MzI2NjI5

Ik dacht eventjes uit te breken in tranen van geluk. Maar het moment is niet helemaal compleet. Ik kan niet over het feit dat Vera dit nooit meer zal zien. Dat ze het niet meer met grote ogen zal vastnemen, een trotse glimlach op haar gezicht, en vragend of ze het mee naar huis mocht nemen om te lezen. Dit besef slaat harder dan ik verwachtte. Dus het geluk is niet helemaal af.

Omdat TD in de examens zit nu, nog een liedje dat precies voor mij geschreven lijkt te zijn 🙂 van een van mijn lievelingsbands, Bullet for my Valentine.

TD

6 gedachten over “Mission Accomplished

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s