Job update!

Picture from http://www.girlz.nl

Neen, het was géén droom. Neen, je hebt het niet verzonnen. Ja, het wordt binnen zéér korte tijd werkelijkheid.

Een job. Een échte job. Vrijwillig, maar geen vrijwilligerswerk. Boeiend, én betaald.

Slechts voor een héél klein percentage van een fulltime, maar hey, heb ik me niet neergelegd bij het feit dat het in mijn koppie nooit meer helemaal goed komt? (Is het dat trouwens ooit wel geweest 🙂 )

Zal ik niet gewoon ontzettend blij zijn als het me lukt om dit kleine stukje te realiseren? Om terug, al is het dan maar een ietsiepietsie beetje, tot de rangen van de ‘gewone’ en ‘gezonde’ mensen te behoren?

Hell ja, dat zal ik!!!!

Ooit beloofde ik meer uitleg, op een moment dat alles in kannen en kruiken zou zijn. Hier komt ie dan, de uitleg.

Ik word studynurse (what’s in a name?) bij een belangrijk Europees bedrijf dat zich toespitst op celtherapie.

Veel uitleg kan ik daar niet over geven. Ook namen kan ik niet geven. Maar het komt er op neer dat ik het administratieve deel van een studie die verband houdt met celtherapie (duh) voor mijn rekening zal nemen.

Ik ga naar verschillende behandelcentra en bij verschillende artsen langs, verzamel de benodigde gegevens uit de patiëntendossiers, en geef deze in de computer in.

Meer dan een dag of vijf per maand zal ik er niet mee bezig zijn, vermoedelijk minder. Maar goed, als ik dat aankan, zal ik al héél vrolijk zijn!!!!

Voor mijn blog en mijn schrijfsels blijft alles voorlopig bij het oude. Dat blijft voor mij het belangrijkste. Schrijven, schrijven en nog eens schrijven. En ooit eens publiceren 🙂 Wie weet?

Happy me

Myriam

74 gedachten over “Job update!

 1. Clinical study assistant is het denk ik mee te vergelijken. Heb ik ook een tijdje gedaan voor een internationaal bedrijf te maken met het pacemakers etc. Reuze interessant om zoiets te doen, dus: PROFICIAT !!!

  Liked by 1 persoon

 2. Oh wat een geweldig goed nieuws, Myriam! Je broodnodig contact met de ‘echte’ wereld wordt hierbij hersteld en zal je laatste restjes ben-ik-wel-ergens-goed-voor-twijfels als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.
  Hopelijk staat het je job als champagnekoerier niet in de weg 😀 ?

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ben blij voor je! Van harte gefeliciteerd! Het klinkt goed, vijf dagen per maand. Voldoende om bij te tanken tussendoor. Ik zeg: go 🙂
  Fijn weekend en liefs.
  Kakel

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s