Liebster Award.

Ja, gasten, ik kan er ook niets aan doen hoor. De laatste tijd regent het hier tags en toestanden. En weet je wat? Ik vind dat wel plezant ook. Want dat is voor mij de bevestiging dat mensen mijn blog wel leuk vinden, en graag wat meer willen weten over de schrijfster achter de blog. Of het kan natuurlijk ook betekenen dat mensen mijn oeverloos gezwets op mijn blog zo beu zijn dat ze mij aan de hand van een tag of award in een meer aanvaardbare richting proberen te gidsen. Ik geloof de eerste uitleg. Feel free om een andere uitleg te geloven.

Zo kreeg ik dus vorige week een Liebster Award van Renilde van Mooi Ding. Ik leerde Renilde kennen op de Blog Brunch van de Boost Your Positivity Challenge. Ga echt eens kijken op haar blog want ze maakt prachtige dingen en schrijft nog wijs ook.

Ik denk dat onderhand iedereen in blogland wel weet wat een Liebster Award is. Ik kreeg elf vragen van Renilde. En deze ga ik met plezier proberen te beantwoorden. Ik ga echter geen nieuwe mensen taggen. Want ik denk dat ik het gevaar loop om verbannen te worden naar een blogvrije zone mocht ik dat wel doen ๐Ÿ™‚

Hier zijn ze Renilde!!!

Welk gerecht maak je zelf het liefste klaar?

Spaghetti Bolognaise!!!! Ik eet overal waar ik uit eten ga (voor een snelle hap of een snack dan bedoel ik) Spaghetti Bolognaise, en ik maak het ook super graag klaar. Ik ben er dus eigenlijk wel behoorlijk dol op.

Hond of kat?

Liefst een hond, al vind ik katten ook dolletjes. Alleen ben ik gruwelijk allergisch voor harige huisdieren. Iets minder voor een hond dan voor een kat. Maar toch. Voor een goudvis of een slang ben ik niet allergisch, maar die zijn dan weer zo weinig aaibaar. Dus huisdierloos. Buiten een nest goudvissen in onze tuinvijver.

Welke stand-up comedian vind je de beste?

Toon Hermans, maar die is al zo lang dood natuurlijk. Zijn stukjes blijven fantastisch. Verder heb ik ook Alex Agnew bijzonder leren apprecieren, via mijn kinderen. Op het eerste zicht, en ook op het tweede zicht, een ongelofelijke vuilbek, maar wat een zelfspot, en wat een maatschappelijke kritiek. Heerlijk hoor!!!

Strandvakantie of citytrip?

Gรฉรฉn strandvakantie alsjeblieft!!!! Een citytrip, daar ben ik altijd voor te vinden, zoals je zonder twijfel al hebt gemerkt bij het lezen van mijn blog.

Wat was je droomjob als kind?

Verpleegster. Man is dat even vies tegengevallen.

Hoe oud denk je te worden?

Niet oud. Mijn begraafplaats is al besproken, onder mijn magnolia in een urne. Ik wens niet gereanimeerd te worden bij een ongeluk of een hartstilstand, en als de dementie verder doorzet, wens ik een pilletje toegediend te krijgen.

Blauw of rood?

Blauw, definitely. Het blauw van de Middellandse Zee, of van een met sterren bezaaide hemel, of van een wolkenloze Italiaanse hemel, of… Elke tint blauw is goed.

Welke sport wil je nog eens uitproberen?

Sport, wat is dat? Ik voel niet meteen de behoefte om een sport uit te proberen. Misschien nog eens moddercatch. Ja dat lijkt me bij nader inzien nog wel fijn.

Voor of tegen de selfiestick? (ferme knipoog naar Elke, die de selfiestick bovenhaalde op de brunch)

Ik zou tot voor enkele maanden gezegd hebben tegen, maar nu ben ik voor. Leven is aanpassen hรฉ.

Zoo van Antwerpen of Pairi Daiza?

Pairi Daiza!!! Ooit al in de Japanse tuinen daar geweest. Mocht ik dichter wonen, ik ging er elke dag mijn meditatie oefeningen doen. Mooi!!!!

Wat is je favoriete drankje?

Da’s een makkie hรฉ. Het favoriete drankje van Bubbliciouslyme is natuurlijk Champagne!!!!!

Zo, dat was een leuke. Voel je je aangesproken voel je alsjeblieft vrij om deze tag over te nemen.

Myriam

40 gedachten over “Liebster Award.

  1. Niet om je te stoppen, als je het wil doen moet je het gewoon doen! Maar, blauw haar is een ramp met het onderhouden. Echt, ik kan elke week bijverven omdat het vervaagd en snel verloopt in kleur. En dat kost behalve veel geld, veel tijd en echt gezond voor het haar is het niet.
   Toch schreeuw ik hier gewoon doen! Is leuk!

   Liked by 2 people

 1. Toch gun ik je nog vele lange prachtige jaren en hoop ik dat je een prachtleeftijd bereiken zal โค Heel tof om je zo weer een beetje beter te leren kennen. Maar de moddercatch, brrr vies!

  Like

 2. Blauw ๐Ÿ™‚ Ik wist wel dat wij iets gemeen hadden…
  Spaghetti Bolognaise. Het is dat niemand mij ’s nachts mag wakker maken, maar anders zou het voor dat gerecht zijn. Je hebt ‘m leuk ingevuld!
  Liefs kakel

  Liked by 1 persoon

 3. Mijn begraafplaats ligt ook al vast: in een urne naast de televisie zodat ik mijn gezin nog altijd kan zien. Alleen zijn zij er om onbekende redenen op tegen dat ik daar kom te staan ๐Ÿ™‚

  Liked by 2 people

   1. Verrijzen laat dat maar voor het geslacht Pannencoucke. Nee ik ga wel af en toe spoken: dichtslaande deuren, licht dat aan en uit gaat, glazen op tafel die verschuiven, koude tocht en occasioneel in de spiegel verschijnen ๐Ÿ™‚

    Liked by 1 persoon

    1. Hmmm, je brengt me op ideeรซn. Als geest kan ik moeiteloos van onder mijn magnolia door de muren heen. Dus ja, moet wel tof zijn. Dan ben ik zeker dat ze me niet vergeten ๐Ÿ˜‰

     Like

 4. Spaghetti maak ik zelf ook graag klaar, maakte het zaterdagavond nog klaar, en daarom eet ik het praktisch nooit buitenshuis. Het is gewoon veel lekkerder als je het zelf klaarmaakt.
  Een hond zie ik ook (veel) liever, maar een kat is gewoon veel gemakkelijker.
  Tja, Toon. Niemand komt in z’n buurt, als kunstenaar en als mens.
  Verder ook een citytrip voor mij, en rood is mijn lievelingskleur.
  Hahaha, moddercatch!
  pairi daiza nog nooit bezocht, kan dus niet oordelen
  En mijn favoriete drank is natuurlijk bier, al hou ik zowat van alles…ook champagne!

  Liked by 1 persoon

 5. Hรฉรฉl leuk en interessant logje moet ik zeggen ๐Ÿ™‚

  Ik keek wel even op van je antwoorden op hoe oud je denkt te worden. Zijn allemaal dingen waar we toch niet meteen aan denken of gaan organiseren hรฉ?

  Liked by 1 persoon

  1. Ik ben daar wel vaak mee bezig met de dood. Niet als iets afgrijselijks, al vind ik het wel afgrijselijk als het mijn geliefden zou overkomen. Voor mezelf kijk ik er naar als naar een rust, een overgang naar iets wat we niet kennen.

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s