#Uitbetaaldag.

Picture from dreamatico.com

Uitbetaaldag, what the beep, was mijn eerste reactie toen ik het mailtje van BLOGSOCIETY in mijn mailbox vond.

Zal wel weer iets Ollands zijn,( Nederlands voor de mensen die net komen meelezen.)

Weet je, in België worden wij natuurlijk ook uitbetaald. We krijgen ook vakantiegeld. Alleen is er niet zoiets als een nationale uitbetaaldag. Laat staan dat er daar een # voor in het leven wordt geroepen.

Maar wat niet is kan nog komen vind ik.

Ik ben in elk geval helemaal voor de idee gewonnen van zo’n #Uitbetaaldag.

 • Niet meer zitten staren naar het rode cijfer op de bankrekening gedurende dagen en dagen, want je weet perfect wanneer het #Uitbetaaldag is 🙂
 • Met zijn allen, ja, familie, vrienden, buren, mede-bloggers en dies meer, allemaal samen kunnen vieren dat de kleur van je bankrekening weer voor even is overgeschakeld van dieprood naar mosselzwart. Heerlijk toch als je dat SAMEN kunt vieren. Als jij, zoals dat hier in België gaat, de zevenentwintigste wordt uitbetaald, terwijl ik pas de vijfde van de volgende maand mijn loon ontvang, tja, dan ben jij al lang uitgevierd op het moment dat ik eindelijk een flesje kan kraken.

Dus ja, ik ben helemaal voor.

Effe gecheckt waar de vijf leading bloggers van Blogsociety dat zuurverdiende loon annex vakantiegeld aan willen spenderen?

Laura van runninglau.com gaat er schoenen mee kopen, en dan vooral veel sneakers lees ik.

Tommie van manify.nl geeft een opsomming van allerlei dingen die je er zou kunnen mee doen, waarvan je meisje mee uit eten nemen mij een héle goeie lijkt. De rest ook hoor, daar niet van. Je moet zelf maar eens gaan piepen op zijn blog. Er valt héél wat inspiratie uit te halen.

Karin van dailylady.eu koopt er een zonnebril mee, een boek, schoenen en een jurk, en ook nog wat schoonheidsproducten.

Daphne van mynameismama.nl is er nog niet helemaal uit wat ze met het geld zal aanvangen. Misschien laat ze het gewoon op de rekening staan, want blijkbaar geeft SNS bank een behoorlijke rente?

En tenslotte is er Anna-Radha van annaradha.com die het liefst van al wil reizen met dat geld, reizen én shoppen in verschillende landen.

Nu zou ik hier volgens het mailtje van Blog Society één blogger dienen uit te kiezen… Effe denken, Anna-Radha dan maar (http://bit.ly/1LgzusC). Reizen is sowieso één van de zaligste dingen die er bestaan, dus ja, ik kan me perfect indenken dat ik het geld van #Uitbetaaldag hier aan spendeer. Helemaal en totaal.

Maar, als ik ECHT iets concreets mag kiezen, dan kies ik voor een heerlijke laptop annex tablet, waar ik mee kan bloggen tot mijn vingers van mijn handen vallen. Hoe heerlijk zou dat zijn? Overal en altijd kunnen bloggen. Life is beautiful. En met zo’n attribuut zou het nog mooier zijn.

Picture from http://i0.wp.com/www.tabletguide.nl/ Lenovo-Yoga-Tablet-2-Android-10

33 gedachten over “#Uitbetaaldag.

 1. Oh ik snap je wel… als je daar echt alles mee kunt doen, wil ik die ook wel hahaha.
  Uitbetaaldag… nou ik ben Hollandser dan Hollands, maar dit is weer nieuw hoor… ik heb er hiervoor nooit van gehoord. Ze hebben weer wat bedacht. En misschien alleen omdat het vakantiegeld erbij zit… Geen idee.
  Maar krijg jij pas in de nieuwe maand je salaris? Geldt dat voor iedereen in België..
  Bij mijn zoon in Spanje ook… soms pas de 7e of de 8e…
  Dan zijn we toch wel bofbipsen hier in Olland hè, dat we het aan het eind vd maand al krijgen.

  Liked by 1 persoon

 2. Hier was het een paar dagen geleden uitbetaaldag en ik zou willen dat ik iedere maand zo’n salaris had. 😉

  Ben wel benieuwd naar het plaatje dat boven je logje stond, want ik krijg alleen een kruisje.

  Liked by 1 persoon

  1. Ja, zo gaat dat in the real world hé. Dat zal hier niet anders zijn. Denk zelfs dat er geen groot deel zal kunnen opzij gezet worden maar dat er vooral rekeningen zullen mee betaald worden…

   Like

    1. Een biechtstoel is een plaats waar je gaat om je te verzoenen met God, en je mag daar vrij binnen en buitengaan. Het was een godsgeschenk die mand voor Hieronymus, met die bankkaart. Zo kunnen we nog eens naar Thailand 😉

     Like

 3. Doe mij ook een laptop waarbij mijn vingers van mijn handen vallen 😉 Ik houd dat heeel lang vol, haha.
  Betaald bloggen lijkt me leuk, maar dan moet je waarschijnlijk bloggen waar jij net geen zin hebt om over te schrijven. Ik gun het je van harte.
  Liefs Kakel

  Liked by 1 persoon

  1. Neen, dat zou ik niet doen. Enfin dat heb ik nu één keer gedaan. Maar de volgende keer bedenk ik me twee keer. Het moet wel over een onderwerp gaan dat past in het concept van mijn blog. Zoals over champagne 😉

   Like

 4. Uitbetaaldag is voor mij altijd halverwege de maand en voor mijn vrouw een paar dagen later. Maar in mei zit er altijd het vakantiegeld bij. Nooit een maand eerder of later. Voor de meeste net zes weken voor de vakantie dus net op tijd om deze te betalen.

  Liked by 1 persoon

 5. Mijn geld zit in de nieuwe auto (min donkere Franse vriendin, weet je wel), maar er is nog wel genoeg geld over om het te vieren. Je kent ons Ollanders, hè. Als het om geld gaat, hebben we er een hashtag voor. Jullie hebben dat als het om genieten gaat. Ik ben ben blij dat ik een beetje van allebei heb. Geld om te genieten en om anderen te helpen en daar geniet ik dan weer dubbel van! #uitbetaaldag #52uitdagingen.nl #genieten!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s