Mistake.

Ik heb een logje gepost vandaag, dat ik eigenlijk niet wou posten. Eerst wel, daarom had ik hem gepland. Dan niet meer, omdat hij totaal niet past in mijn blogconcept. Bloggen voor een bank waar ik nog nooit heb van gehoord….

Sorry dus. Hij staat er nu toch…

Morgen beter ๐Ÿ™‚

Myriam

27 gedachten over “Mistake.

  1. Ook een mogelijkheid. Maar ik laat hem nu maar staan, de mensen die hem wilden lezen hebben hem ondertussen toch gelezen. En ik ben eigenlijk wel benieuwd of het iets teweeg brengt bij Blog Society ๐Ÿ˜‰

   Liked by 1 persoon

 1. Stomme Nederlanders ook met hun gekke trends. Ik vond de mail ook in mijn inbox en ben door de fratsen eens goed gaan nadenken. Waarom heb ik mij ooit daar ingeschreven? Ach, wijsheid komt met de jaren. En weet je wat, gewoon bloggen wat jij wil bloggen! โค

  Liked by 1 persoon

 2. Bloggen over een bank? Daar kan ik je verhalen over vertellen….
  Toch maar niet ๐Ÿ™‚
  Goed dat je m verwijderd hebt (wel jammer dat ik ‘m niet kon lezen, merde!)
  Liefs Kakel

  Liked by 1 persoon

  1. Blog society is een online platform voor bloggers, waar je nieuwe blogs kan leren kennen, en waar je als blogger nieuwe lezers kan vinden. Soms een kans om iets bij te verdienen ๐Ÿ™‚ Maar het ging over mijn blog uitbetaaldag. Die wou ik eigenlijk niet posten en plots stond ie er toch.En toen heb ik hem maar laten staan, om te zien of er misschien iets mee te verdienen viel. En als je er nu nog minder van begrijpt dan eerst, is dat niet erg hoor. Gewoon verticaal klasseren ๐Ÿ™‚

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s