Your Favourite Tag.

Ik werd getagd door Rose van A Daily Dose of Rose voor de My Favourite Tag.

Ik word er altijd een beetje vrolijk van als iemand aan mij denkt. Gebeurt dat onder de vorm van een tag , dan ga ik daar héél graag op in.

PLAATS EEN FOTO VAN JE FAVORIETE TELEVISIE PROGRAMMA. VERTEL DAARNAAST WAAR HET OVER GAAT EN WAAROM JE HET ZO LEUK VIND?

Picture from playbuzz.com

Ai, mijn favoriete televisieprogramma? Moet dat echt? Ik schaam me rot, écht. Niets cultuur of interessant hoor. Maar goed, mocht je als bubbel/bloglezer nog even gedacht hebben dat ik enig niveau bezat, dan is dat idee na deze blog jammer genoeg helemaal de grond in gestampt. Mijn excuses daarvoor. 🙂

Mijn lievelingsprogramma op dit moment is, OMG, Grey’s Anatomy. Elke dag, of toch bijna elke dag, kijk ik één of twee afleveringen van deze serie. Ik doe dus inderdaad ook nog aan Binge-kijken. Hoe diep kan een mens vallen? Soms, in héle gulzige momenten, kijk ik zelfs drie afleveringen na elkaar. Ik ben dus helemaal en totaal verslingerd aan Mc Dreamy, Mc Steamy en hun entourage. Ik lach me slap met Bailey, en ween tranen met tuiten elke keer dat iemand het loodje legt. En dat gebeurt regelmatig. Jammer genoeg zit ik ondertussen aan de negende reeks, en zijn er slechts elf reeksen in totaal. Dus binnenkort moet ik afscheid nemen van deze serie. Ach wat, Mc Dreamy schijnt toch dood te gaan in reeks elf, dan is de fun er sowieso voor een goed deel af. 🙂 Daarna plan ik Game of Thrones. 🙂

PLAATS EEN FOTO VAN JE FAVORIETE PERSOON UIT JE FAVORIETE SERIE.

Wat dacht je nou? Ja, echt wel 🙂

Mc Dreamy picture from pixshark.com

PLAATS EEN FOTO VAN JE FAVORIETE BOEK.


Picture from Inhoudsloosgezwam.blogspot.com
Picture from http://www.zwartraafje.be

Dat is een moeilijke!!! Kan ik een foto van een bibliotheek plaatsen? Van sedert mijn zevende verjaardag, is lezen mijn favoriete hobby. Nu voorbijgestoken door bloggen, maar goed, dit geheel terzijde. Ik heb me eerst door de kinder – en jeugdboeken heengewerkt in de lokale bibliotheek. En toen die boeken allemaal, maar dan ook werkelijk allemaal gelezen waren, lang voor ik volwassen was, ben ik stilletjes overgeschakeld naar de volwassenen afdeling. Dat moest in het begin wat in den duik, want toen ik jong was mochten kinderen geen boeken voor volwassenen lezen….

Ook daar heb ik me van voor naar achteren en van links naar rechts doorheen gewerkt. Vijf boeken op een week tijd uitlezen, geen probleem. Tolstoi, Dostojewski, Emily Brönte, Elsschot. Zelfs al stonden ze niet op mijn leeslijst, ik las ze.

Eigenlijk wel jammer dat ik daar nu nog zo weinig aan toe kom.

Als ik dan echt een favoriet boek moet kiezen dan selecteer ik DE BOEKENDIEF van Marcus Zusak. Het verhaal speelt zich af in het Duitsland van de tweede Wereldoorlog. Een jong  Duits meisje vertelt haar verhaal. Hoe ze in aanraking komt met de Jodenvervolging, honger en dood, met alle lelijkheid van een oorlog. En hoe er zelfs tussen die gruwel nog kleine hoopvolle bloemetjes groeien, door de manier waarop kleine mensen met elkaar omgaan. Echt een aanrader!!!! Wel echt gruwelijk. Grote stapels papieren zakdoeken zijn noodzakelijk!!

PLAATS EEN FOTO VAN JE FAVORIETE RADIOZENDER.

Picture from vandaag.be

Ik luister enkel naar de radio als ik aan het poetsen ben, of als ik in de auto zit. En steeds naar dezelfde, dus dat zal dan wel mijn favoriete radiozender zijn zeker?

PLAATS EEN FOTO VAN JE FAVORIETE TELEVISIEZENDER.

Een favoriete televisiezender heb ik niet. Ik kijk enkel naar het nieuws op één. Verder kijk ik naar wat er op Prime te zien is, of wat ik heb opgenomen.

PLAATS EEN FOTO VAN JOUW FAVORIETE PERSOON VAN JOUW FAVORIETE ZENDER. VERTEL DAARBIJ WANNEER HIJ/ ZIJ TE ZIEN IS.

Picture from http://www.youtube.com

Ik heb géén favoriete zender, en dus ook géén favoriete persoon op die zender. Of het zou moeten de weerman zijn, en dan enkel en alleen als hij goed weer voorspelt…

PLAATS EEN FOTO VAN JOUW FAVORIETE SCHOOLVAK. VERTEL DAARBIJ KORT WAAR HET VAK OVER GAAT.

Picture by bol.com

Mijn schooltijd ligt al weer een héle tijd achter me, maar wat ik in de tijd het liefste deed, was eigenlijk wel kunstgeschiedenis. Al stonden ook talen hoog genoteerd op mijn lijstje.

PLAATS EEN FOTO VAN JOUW FAVORIETE ZANGER/ ZANGERES. PLAATS DAARNAAST EEN NUMMER MET EEN GOEDE HIT DIE JE LEUK VIND.

Moeilijk dat het is om deze tag deftig in te vullen. Ik heb niet zo echt een favoriete zanger of zangeres; Veel hangt gewoon af van hoe ik me voel. Ik ben jaren gek geweest op Robbie Williams, maar dat is nu zo goed als over. Daarna had ik een Adèle periode, een James Blunt periode. Als ik kijk wie samen met mij de tand des tijds heeft doorstaan, dan kom ik toch uit bij de Rolling Stones. Het liefste wat ik van hen hoor is Paint It Black. Maar eigenlijk hebben ze weinig dat ik niet graag hoor….

JE FAVORIETE KINDERSERIE VAN VROEGER. VERTEL DAARBIJ KORT WAAR DE SERIE OVER GING.

Sla me dood, ik weet niet meer waar het over ging. In elk geval over een ridder die Floris heette, en die zo knap was dat hij mijn eerste crush was. Nu kent iedereen hem: Rutger Hauer 🙂

11. JOUW FAVORIETE PERSONAGE VAN JOUW FAVORIETE KINDERSERIE?

Awel, diene Floris dus hé.

Ja hallo kroket. Even een tag invullen, zeggen ze dan. Maar het was leuk, ik heb het graag gedaan.

Ik ga echter niemand nomineren. Als je zin hebt, kan je deze tag natuurlijk opnemen. Feel free to do so.

Ik zal het graag lezen ook.

Myriam

55 gedachten over “Your Favourite Tag.

     1. Aan mij dan ook! Heeft hij vorig jaar niet nog een documentaire ingesproken? Zo’n Earth life docu of zoiets; was heel grappig om zijn stem te horen bij verliefde insecten (om het even netjes te houden haha).

      Liked by 1 persoon

 1. Ga de titel noteren, niet dat ik een doos zakdoeken wil kopen en uittesten 🙂 maar het kan heel interessant zijn. Zo kreeg ik een tijdje terug ook een tip van een blogger en dat boek is nu bijna uit: De laatste rituelen van Hannah Kent. Zo heb ik het overal meegesleurd en eens toen ik moest wachten is de mosterd van een hotdog erover gevallen. Verdorie dan heb ik gevloekt! Een boek mag gelezen zijn maar dat okergeler van de mosterd, grrrr.
  Fijne log heb je weer geschreven!

  Liked by 1 persoon

 2. geweldig boek ‘De boekendief’. Ik heb ook zo genoten van ‘De boodschapper’ ( zelfde Australische auteur). Ik ben verslingerd aan de boeken van Joss Stirling. En momenteel luister ik naar Michaels Koryta’s serie Lincoln Perry. Allerzins de moeite waard. Heb je wel ooit iets gelezen van Deon Meyer? Ach.. ik heb teveel favo boeken en auteurs. Ik ben sneller klaar met benoemen welk genre ik niet apprecieer:)

  Liked by 1 persoon

  1. Jawadde dadde, het spook van Gent. Ik moet zeggen dat ik al schonere complimenten heb gekregen. Maar naar dat boek ben ik wel benieuwd. Ik wil het wel eerst nalezen hoor!!!!

   Like

 3. Je begint zo langzamerhand al aardig Tagofiel te worden, Myriam 🙂 Nog even en dan weet ik meer van jou dan van mezelf – al is dat niet zo heel moeilijk, want ik doe altijd weer dingen die ik zelf niet had zien aankomen 🙂
  Die weerman vind ik wel heel sterk – volgens mij is hij nu al wekenlang jouw favoriet niet.

  Liked by 1 persoon

    1. Ja? Hier scheen de zon ook, en dus deed ik een rokje aan, maar toen ik daarnet buitenkwam had ik spijt dat ik mijn winterkledij toch niet had aangetrokken.. Maar goed, het zal wel eens beteren zeker?

     Liked by 1 persoon

     1. Alsof de duvel ermee speelt, ja, hier verdwijnt de zon ook steeds meer (maar om te spitten werd die zon eigenlijk toch al weer te warm…:-( ).
      Misschien zit die weerman wel stiekem mee te lezen – hebben we toch maar mooi even een lurker ontmaskerd 🙂

      Liked by 1 persoon

  1. Neen, ik wil hem ook liever niet zien. Ik kan daar zo helemaal kapot van zijn van een film die aangrijpt. En als ik zie wat het boek met mij gedaan heeft, lijkt het mij verstandiger om niet naar de film te gaan kijken 🙂

   Like

 4. Dit vind ik nou eens een léuke tag!
  De boekendief heb ik op mijn leeslijstje gezet, bedankt.
  En Floris…toen ik 6 was, wist ik zeker dat ik met hem ging trouwen 😉 Daar heb ik zelfs nog een blog aan gewijd. Ik zal ‘m een in de “herhaling” zetten. Goed idee, dankje ❤
  Rutger is trouwens zeer charmant oud geworden, maar bij nader inzien ben ik toch liever met Lief getrouwd….'
  Liefs Kakle

  Liked by 1 persoon

 5. De boekendief is inderdaad een mooie keuze. Geen idee of je de film hebt gezien? Deze is ook zeker de moeite waard. Heb er nog lang mee rondgelopen omdat hij echt wel doordringt. De acteurs zijn dan ook schitterend, die kunnen die emoties heel goed overbrengen 🙂

  Grey’s Anatomy… Het moment waarop de papa binnenkwam, de mama, Maaike en ik in de zetel zag zitten en mompelde: Het is toch niet weer van dat hé, hoe jullie daar naar kunnen kijken… Tja, misschien denken wij wel hetzelfde over zijn voetbal? 😉

  Liked by 1 persoon

 6. Wat een leuke tag zeg! En leuk ingevuld! De boekendief wil ik ook graag nog eens lezen maar nu ik zwanger ben en om werkelijk waar alles jank (mijn man zat me aan te kijken toen ik tranen met tuiten jankte bij Pocahontas :p!) lijkt het me niet zo heel geschikt op het moment haha!

  Fijne avond! Liefs Rosie

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s