AHA ERLEBNIS – BLOGGERS NETWORK AND TIM

Ik had net een waanzinnige AHA erlebnis, die ik dringend met jullie wil delen. Ik weet dat het vandaag de beurt is aan Teenage Dirtbag, en zonder twijfel zit zij nu ingespannen achter haar pc, te tikken tot de stoom uit haar oren komt. 🙂

Maar ik moet mijn ei kwijt, en dat kan niet wachten tot morgen. Neen, toch niet.

De eerste blog die ik vanmorgen onder ogen kreeg, was deze van Céline van All stuff likes.

En toen kreeg ik dus die AHA erlebnis. Eindelijk, dacht ik, eindelijk een platform voor datgene waar ik mee bezig ben, en waar ik iets mee wil bereiken. Liefst professioneel. Mocht dat mogelijk zijn.

Je hebt BLOGGERS NETWORK, waar ik, naïeve onwetende ziel, ook nog nooit van had gehoord.

En je hebt nu ook TIM, The Influencers Movement.

Twee AHA erlebnissen dus, voor de prijs van één.

Bloggers Network is gestart om een positieve verandering teweeg te brengen in de bloggerswereld. Het idee is ontstaan in de keuken van foodblog ‘Dolly’s Dish‘. Bloggers Network is hét antwoord op haar grote behoefte – en die van vele Nederlandstalige bloggers – aan een organisatie die daadwerkelijk de belangen van de bloggers voorop stelt.

De rol van bemiddelaar en adviseur is Bloggers Network op het lijf geschreven. We willen het beste voor de blogger en helpen bedrijven specifieke doelgroepen te bereiken. Als netwerk laten we bloggers elkaar inspireren en ontmoeten.

We draaien vraag en aanbod om door bloggers zélf te laten pitchen op opdrachten die voor hen relevant zijn. In onze database verzamelen we gegevens zoals bereik, contactgegevens en het onderscheidend vermogen van geregistreerde blogs. Hiermee kunnen we op efficiënte wijze samenwerkingen tot stand brengen. Dat is waar wij voor betaald krijgen. We verdienen dus niet over de beloningen van de bloggers. Wel zo eerlijk.

Ondertussen zijn er al veel succesvolle samenwerkingen gerealiseerd. Bloggers Network helpt bedrijven met het creatieve proces bij het bedenken van de opdracht. Hoe interessanter de samenwerking wordt ingestoken, hoe leuker het is voor de blogger, hoe beter voor het bedrijf én het eindresultaat.

Tekst afkomstig van de site van Bloggers Network.

Hoe cool is dat, mensen? Allez, toch voor bloggers die iets professioneel willen bereiken met hun blog. Just like me…

En dan als bonus meteen TIM.

Bekijk eens deze video. Voel de creativiteit die hier achter schuil gaat. Ervaar het enthousiasme van twee gedreven dames die een heerlijk platform uit de grond hebben gestampt en dat nu verder willen opentrekken. Richting wijde wereld.

Ik ben een enthousiaste madam. Héél vaak spring ik in iets waarvan ik totaal niet weet waar het mij zal brengen. Soms brengt het mij iets moois, soms niet. In dit geval denk ik: iets héél moois.

Jump.

Feel free to jump with me!!

Myriam

33 gedachten over “AHA ERLEBNIS – BLOGGERS NETWORK AND TIM

  1. Maar jij wilt dan ook helemaal niet iets professioneels bereiken met je schrijfsels hé Thomas? Voor mij is het mijn droom om daar effectief iets te kunnen mee realiseren. Dus ja, een antwoord op mijn behoefte 🙂

   Like

   1. Er is een groot verschil tussen ‘willen’ en ‘kunnen’ (als ik tien seconden eerlijk mag zijn). Hoe veel mensen kunnen niet dansen met de pen en hopen er ‘meer’ uit te halen. Hoe hard het ook klinkt: in realiteit valt hier zonder de juiste achtergrond, opleiding of relaties niets mee aan te vangen. Had dit wél zo geweest zou ik geen seconde twijfelen…

    Liked by 1 persoon

  1. Heb ik achteraf ook gezien. Ik had er zelf de link in gezet, en daarna las ik op hun site dat ze wilden dat er een specifieke link in het berichtje stond, en toen heb ik die weer ingevoegd, en dat bleek dan dezelfde te zijn. Maar goed, ik laat het maar zo staan hé. 🙂

   Liked by 1 persoon

 1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het idee van dat bloggers network gisteren niet grondig heb gelezen. Het gebeurt wel vaker (en schiet me nu gerust dood en begraaf me onder de magnolia) dat ik je tekst in lichtblauw minder grondig lees omdat ik het verkeerdelijk opvat als documentatie bij de essentie van je verhaal.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s