My precious tag – about the sweet little things in life.

Ik kreeg de uitnodiging van Melissa om de My Precious Tag in te vullen ergens in de loop van vorige week. Voor ze definitief verdwijnt in de zwarte gaten tussen mijn nog werkende little grey cells, vul ik deze tag gauw in.

Ik hou wel van een tag nu en dan. Tenminste als ie gaat over dingen waar een mens al eens moet over nadenken. Wat niet zo simpel is voor mij, zwarte gaten weet je wel, maar toch. Mode en make up vind ik fijn om respectievelijk aan te doen en te gebruiken, en ik apprecieer een leuke blog over deze items, maar zelf heb ik het meer voor humor, sarcasme, wijn en andere fijne dingen zoals filosoferen, en tegen windmolens vechten. 🙂

Genoeg geleuterd, tijd voor de My Precious Tag, natuurlijk ingevuld op de manier van Bubbliciouslyme. 😉

Het is de bedoeling dat je in deze tag een lijstje maakt van 5 kleine dingen die een grote betekenis hebben/hadden.

My beautiful picture
Mijn kinderen kan ik bezwaarlijk catalogeren onder de noemer little things, maar precious zijn ze zeker. Ongeëvenaard, onverklaarbaar, onvervangbaar PRECIOUS.
saartje sledgehammer 1
Elk moment dat ik met hen doorbreng is er één om intens dankbaar voor te zijn. Mijn gezin in zijn totaliteit is een Precious Thing!!!
RING
Dit was de verlovingsring van mijn papa. Die heeft mijn moeder laten herwerken, zodat ik hem kon dragen. Deze ring betekent ontzettend veel voor mij. Het is alsof ik mijn papa altijd een stukje bij me heb als ik hem draag. Ik laat hem dan ook enkel uit om te slapen.
Winter
Natuur is een very big Precious Thing. Eén dat we met zijn allen aan een sneltreinvaart kapot maken. Mijn hart bloedt als ik langs de oever van een rivier loop, die bezaaid is met plastiek flessen, en afval allerhande. Mijn hart jubelt als ik wandel in de bergen, of fiets op het platteland (Niet omgekeerd!!! Nooit omgekeerd!!!) en ik voel de rust, ik hoor de vogels, en de wind, en de bladeren, ik zie de pracht van de natuur, iets dat géén mens ooit kan evenaren.
P1250684
Vrienden en familie, ook zo van die VERY BIG PRECIOUS THINGS in life. Heerlijke momenten, humor afgewisseld met ernst, filosoferen en discussiëren, lachen tot de tranen over je wangen rollen, huilen om elkaars pijn, helemaal jezelf mogen zijn bij elkaar. Voeg daarbij een terras in de zon en een lekker glaasje, en ik ben zowaar de gelukkigste vrouw op deze planeet!!!
unnamed
Meditatie – wat zou mijn leven zijn zonder een goeie portie meditatie op regelmatige basis? Het is een huge PRECIOUS THING in my life.

Ik herbekijk wat ik geschreven heb en kom tot de vaststelling dat ik in plaats van over de Sweet Little Things in life, over de precious maar very enormous things in life heb geschreven. Niemand die er over valt zeker?

Melissa, ik heb je tag met plezier ingevuld, en ik geef hem ook met plezier 😉 weer door aan een aantal lieve bubbels van mij. Echter niet voor ik je wat beter heb voorgesteld aan de mensen hé.

Melissa is een jonge vrouw die een moedig gevecht levert tegen MS. MS is niet bepaald een aandoening waar je mee lacht, maar Melissa probeert steeds positief te blijven, en strijdt om een zo goed mogelijk leven te leiden. Daar doe ik mijn spreekwoordelijke hoed voor af.

En ik geef deze tag door aan:

Myriam

43 gedachten over “My precious tag – about the sweet little things in life.

  1. Lijk Thomas, ik lijk een mooi mens 😉 Neen, serieus, ik hoop dat ik er ook één ben. Trouwens, Vetje laat weten dat het een kleine boodschap was. 🙂 Ik moet nog een hele stapel blogs lezen na dit weekend, dus heb ik nog niet kunnen reageren op Hieronymus denk ik.

   Liked by 1 persoon

 1. ik lijk bijna mezelf te herkennen in jouw precious things, Myriam.
  Behalve die meditatie dan, al kan ik tijdens het fietsen in m’n eentje ook wel mijn gedachten laten varen.
  En kan ik me net als jij enorm ergeren aan het afval langs de weg…

  Liked by 1 persoon

 2. Pingback: Adam op Verkenning
   1. Ik schreef ergens… dat weet ik wel zeker, maar de reactie zie ik niet meer.

    En… ik schaam me dood, want ik zie nu dat jij me ook al had genomineerd, niet gezien, sorry, komt omdat ik even geen tijd heb gehad. Ik dacht ik neem de tijd als ik die weer heb om ze te lezen… :-(.
    Ik heb hem inmiddels ingevuld, zoals je hebt gezien…
    Smuffel!!!

    Liked by 1 persoon

     1. Ik was ook getagd door Lis en ik heb dus meegedaan. Sorry Myriam, maar ik heb gewoon die post niet eerder gezien van jou. Maar zeker had ik ook op jouw uitnodiging meteen meegedaan hoor, als ik die eerder had gezien.. Dat zie je hè, als je het lezen even uitstelt mis je gewoon dingen, dus dat ga ik zeker bij jou ook niet meer doen ;-).

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s